Valla arkadaşlar şunu söylemek istiyorum konuyu adam akıllı okumadan önünüze gelen programı yüklemeyin.Nasıl yükleyeceğiniz hakkında yorumları okuyun,siza uygun program mı değil mi okumadan yüklemeyin.Tüm yorumları okudum,herkesin bir şikayeti var.Halbuki NeutralizeR ilk sayfadaki linki ne zaman hangi sürüm için güncellediyse yazmış.Sizde kendi sürümünüze bakıp size uygun mu değil mi diye kontrol edip ondan sonra ''olmuyo bu beyaaa'' diye cevap yazın.Patch söylenen sürüm için mis gibide uyuyor.Yüklerken dikkatli yükleyin herşeye next demeyin ki program size istediğinizi verebilsin.Tiklediğiniz özelliği iyice okuyun sizin en sevdiğiniz özellik olabiliyor.Bu göreceli bir kavram sen seversin ben sevmem.O sevdiğiniz özellik kapanıncada bu sayfada milletin başına ekşimeyin.Biraz okuma yetisi vermiş bizlere Allah
Bu arada eklenti için teşekkürler.Mükemmelde uyuyor.Fakat şunuda belirtmek isterim Messenger Live Plus eklentisi WLM 9 (14.0.5027.908) sürümünde şu yan etkiyi yapıyor:Kişi listesinden çerçeve kalkmıyor ve kötü bir görüntü oluyor o güzelim program basitleşiveriyor birden ve çözümünü bulamadım.Benden kaynaklanan bir sorun olmadığını ve Plus'ı kaldırdığımda düzeldiğini görünce bu eklentiye yöneldim.Bilginiz olsun.Gerçi kim bilir belki benim bilgisayarımda bu yan etkiyi yaptı...Program için tekrar teşekkürler.