| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: (MSN) Messenger Winamp Eklentisi
Mrb ben sadece media playerden dinlediğimi msn de görebiliyordum fakat verilmiş olan < WinAmp_Pluginçzip > adresini tıkladım ve başardım çoook tşk ediyorum iyi çalışmalarrr
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||||||
A-Patch yamasını deneyebilirsiniz, onda da Winamp eklentisi var. BURDAN | |||||||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
BU EKLENTI MSN 8.5 + WINAMP 5.50 DE CALISIYORMU ACABA
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Ne dinliyorum çalışmıyor
Winamp 5.5 yükledim ama ne dinliyorum da çalan parça ismi gözükmüyor ne yapmam lazım winamp 5.5. msn 8.5.1302.1018 versiyonları | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Ne dinliyorum çalışmıyor
Winamp 5.5 ve WLM 8.5 sürümlerinde ilk mesajda bulunan eklenti denenmiştir. | |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
ya bende winamp eklentisini kurdum ama olmuyor.msnde gözükmüyor şimdi ne yapmalıyım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| nedinliyorumu winap tan nasıl yapılır
yardım edin bi arkadaşlar
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Hocam Bilgisayarda Windows Media Player 10 veya Ustu Yuklu Degilse Calismiyor Bence ilk Ekranda Belirtmenizde Fayda Var Teşekkürler. Kolay Gelsin.
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
ellerine saglik media player hantalligindan kurtariyor bu program bizi...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| eklentisi, messenger, msn, winamp |
| winamp_pluginczip, |
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Winamp 5.54 / Türkçe Dil Paketi / Enhancer Eklentisi / MP11 Teması | Fth17 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 18-12-2008 17:23 |
| Firefox Üzerinden FlashGet İndirme Eklentisi | hasan_kral_64 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 21-09-2008 22:58 |
| MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 13-07-2008 11:53 |
| SearchStatus (Site Bilgileri - Firefox Eklentisi) | NeutralizeR | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 10-07-2008 19:48 |
| Fire Fox Eklentisi / Kota Sınırını Aşmadan Sörf | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 05-11-2006 00:27 |