| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [QuienCierrayAbre]
Güzel ben denedim oldu. paylaşım için teşekkürler
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
bu programı hatasız kullanıyodum ve çok da seviyodum. ancak artık program çalışmıyo. neden çalışmadığı hakkında fikri olan var mı??
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [QuienCierrayAbre] ya ne gerek war şimdii buna disccovery de saten warr bu özellikk . | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Konuşma pencresi acıp kapatanı gösteren program
Ben böyle bir program arıyorum.Yada kullana bilceğim bu tarz bir msn d msn vs gibi sadece bu özellik lazım bana disvocery ve Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Bu topic denkinden haric böyle bir ek patch yada program varmıdır ? eskiden stuff plug in de vardi ve cok iyi calısıyordu. Saygılar. | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
ya bende denedim ama olmuooo bide çwrmdışıykende program çalışıomu
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar örneğın ben birının msn de kımle konuşup kımle yazıştığını nasıl öğrenebilirim beni aydınlatırsanız çok sevinirim ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
programı indiedim msa üstünde ama kurulmuyor üzerine tıkladıgımda sag alt köşede simgesi çıkıyor oturumu acıp kapattıgım halde bişey olmuyor ne yapmam gerkiyo
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
ya bende plus da var ama kullanamıyorum bu programı hala?neden?
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre]
ya bune altta simge çıkıyor denetiyorum arkadaşa sayfayı kapatıyorum hiç birşey olmuyor işe yaramayan programlar vermeyin Son Düzenleyen denyz07; 19-12-2007 @ 22:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre]
DOSTUM NORMALDE BU PROGRAMI EVİMDEKİ pc DE KULLANIYORUM VE COKTA GUZEL İŞE YARIYOR AMA BU SİTEDEN İNDİRDİGİM PROGRAM Bİ UYARI VERMİYOR. PRAGRAMDA SORUN OLABİLİRMİKİ? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açmış, konuşma, penceresi, quiencierrayabre |
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ö.S.S. Size Göre Neyin Kısaltmasıdır? | MYDMR | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 134 | 4 Hafta Önce 03:37 |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | YeRa | MessengerDiscovery | 33 | 09-05-2009 20:22 |
| Natasha Bedingfield - Size Matters | The Unique | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 18:39 |
| MSN (WLM) Penceresi açılmıyor | _-'CaGo'-_ | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 30-03-2008 21:34 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |