| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık]
ben kuramadım bile msvbvm60.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyor . yinede teşekkür | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
peki bekleyen kişileri nasıl silcem ,silmeme ragmen silinmiyor hata verip duyur birde sildigim kişileri goruntulerken hata mesajı veriyor ve hemen kapanıyor neden kaynaklanır ne yapmam lazım .yardımcı olanlara teşk.
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık] msn i kapattım açtım tekrar bende bişe olmadı malesef | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
bende yükledim bi problem yok güsel program
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
ben bu programcığı arıyordum buldum sandım ama rabid'den silinmiş bi daha gönderir misiniz? edit: pardon son sayfaya kadar bakınca buldum teşekkürler | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| konusma pencereleri, konuşma penceresi kapanıyor, messenger nasıl silcem, msn hata verip kapanıyor, msn konuşma pencereleri, msn konuşma sayfası kapanıyor, msn pencereleri kapanıyor, msn penceresi kapanıyor, quiencierrayabre nasıl bir, yükleme penceresi kapanıyor, |
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? | NoRanynn | Kahve Molası | 311 | 31-08-2008 23:03 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 04-03-2006 12:36 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||