| |||||||
![]() |
| | #71 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [QuienCierrayAbre] ALDIM ÇOK HOŞ YA AÇIP PENCEREYİ RESMİME KİM BAKIYO GÖRÜYORUM TŞK TEKRAR BUNU ÖĞRENİNCE AÇAMADILAR Son Düzenleyen NAIAS; 08-07-2007 @ 21:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi |
|
| | #72 (mesaj-linki) |
Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [QuienCierrayAbre]
iyi programlar var ama içlerinden bazıları çalışmıyo...........................................
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) |
VALLAHA JHİÇ BİŞEY OLMADI KENARDA Bİ SİMGE GELDİ KABARCIK BİÇİMLİ OKADAR
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
arkadaslar bu programı kullandım cok iyi calısıyor.ya bunu denemek lagzım.msn de o an cevirim içi olan bir arkadasınıza soyleyip deneyebilirsiniz.ben denedim ve calıstı.fakat gelelim asıl meseleye arkadasın bilgisayarına biseyler oldu.hiçbir klasore giremediğini ve simgelerin kayboldugunu virus programlarının kapandıgını falan filan dedi... dikkat edin derim..kullanmayın ....saygılar....
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) |
çalışıyo beyler eline sağlık
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kim bakıyo msn, msn kim bakıyo, msn kimler bakıyo, quiencierrayabre resmime, |
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | Never Die | MessengerDiscovery | 5 | 3 Gün Önce 18:39 |
| Ö.S.S. Size Göre Neyin Kısaltmasıdır? | MYDMR | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 118 | 26-06-2008 18:37 |
| Natasha Bedingfield - Size Matters | The Unique | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 18:39 |
| MSN (WLM) Penceresi açılmıyor | _-'CaGo'-_ | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 30-03-2008 21:34 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||