| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık] | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık]
ya arkadaşım ben bu programı arıyordum buldum sağol ama ben bunu yükleyemiyorum her iki taraftanda ilkinde zaten sayfa açılmıyo ikincisinde ise eklentili dosyayada da pcye yükleme penceresi açıldığında "kaynaktan bulunamadı dosya" diye uyarı veriyor.... ne yapmam gerekiyor yardım edersen sevinirim....
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Gerçekten işe yarıyor bazen açtı dio adam açmadım dio böyle bi olasılık varmı...Yani bizi kekleyen programmı yoksa karşımızdakimi....
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık] | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
cok guzel bir program paylasim icin tsk ederim
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
sagol arkadasım ıse yarıyor valla ellerıne saglık | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
selam yukledım amacalışıyomu emın degılım neden ses cıkmıyomus onu anlayamdım yapan sesde eklıyıverseymışya sevabına
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık] msn plus ve discovery yükle ne sen uğraş nede biz | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
walla çok işime yaradı saolun...
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bu proğramı ındırmenıze gerek yok pulustan anlayan avrsa aynı sekıl pulustanda gosterıyo sağda baloncuk cıkıyo karsı taraf konusma pencerenı acınca nıkınye beraber baloncugun ıcındede yazıyo zaten has open diye(:
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açmış, konuşma, penceresi, quiencierrayabre |
| msn sayfami kim acti, |
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ö.S.S. Size Göre Neyin Kısaltmasıdır? | MYDMR | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 134 | 3 Hafta Önce 03:37 |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | YeRa | MessengerDiscovery | 33 | 09-05-2009 20:22 |
| Natasha Bedingfield - Size Matters | The Unique | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 18:39 |
| MSN (WLM) Penceresi açılmıyor | _-'CaGo'-_ | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 30-03-2008 21:34 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |