| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık]
arkadaslar ii geceler bende calıstıramadım bu programı cağresini bulan varsa banada soylerse cok sevinirim saolun şimdiden
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık] harbıden ıse yarıo cok saolasn ellerıne saglık!!!!!!! | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bende indirdim ama çalışmıyo simge çıkıyo ama pencere falan açılmıyo bi yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
gerçek ten işe yarıo oteki msn adresimde denedim çok saol emeğe sağlık bravtttttt hellboyyyy
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
eyvallah kardeşim canavar gibi çalışıyor | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar birisi bize konuşma penceresi açtığında uyarı veriyor fakat çevrimdışı olunca vermiyor galiba denedim olmadı?
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
nasıl yükleyeceğim ya bulamadım..
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |||||
Eklenmiş dosyalardaki eke tıklayın ve indirin. İndirdikten sonra çalıştırın.. http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1162298508 | |||||
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
Bu program çok işime yaradı, teşekkürler.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn penceremi kim acti, |
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ö.S.S. Size Göre Neyin Kısaltmasıdır? | MYDMR | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 134 | 3 Hafta Önce 03:37 |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | YeRa | MessengerDiscovery | 33 | 09-05-2009 20:22 |
| Natasha Bedingfield - Size Matters | The Unique | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 18:39 |
| MSN (WLM) Penceresi açılmıyor | _-'CaGo'-_ | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 30-03-2008 21:34 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |