| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık] | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık]
ya arkadaşım ben bu programı arıyordum buldum sağol ama ben bunu yükleyemiyorum her iki taraftanda ilkinde zaten sayfa açılmıyo ikincisinde ise eklentili dosyayada da pcye yükleme penceresi açıldığında "kaynaktan bulunamadı dosya" diye uyarı veriyor.... ne yapmam gerekiyor yardım edersen sevinirim....
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Gerçekten işe yarıyor bazen açtı dio adam açmadım dio böyle bi olasılık varmı...Yani bizi kekleyen programmı yoksa karşımızdakimi....
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Cvp: Kim Size Konuşma Penceresi Açmış ? [Minik Bir Programcık] Alıntı:
| ||
|
| | #25 (mesaj-linki) |
cok guzel bir program paylasim icin tsk ederim
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? | NoRanynn | Kahve Molası | 311 | 6 Gün Önce 23:03 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 04-03-2006 12:36 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||