Elazığ Spor Kulübü (Gakkoşlar) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Spor :: > Türkiye'de Futbol > Diğer Takımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-07-2007   #1 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı
Elazığ Spor Kulübü (Gakkoşlar)

Elazığspor

Tam isim
Elazığspor Kulübü
Takma isim(ler) Gakgoşlar
Renkler Bordo - Beyaz
Kuruluş 1967
Stad Atatürk Stadı, Elazığ
Kapasite 15,000
Başkan Bahri Turhan
Teknik Direktör Erol Tok
Lig Türk Telekom Lig A 2007-08 Türk Telekom Lig A, 10.

Elazığspor
1967'de Elazığ'da kurulan futbol kulübüdür. Merkez Genclik, Güvenspor ve Harputspor un birleşmesiyle kurulmuştur. Kulübün renkleri bordo-beyazdır. Elazığspor Kulübü 3.Lig'de 1974-1975, 1982-1983 (Amatörken), 1985-1986, 1989-1990 ve 1994-1995 sezonlarında Şampiyon olarak 2.Lig'e yükselmiştir. 1995-1996 Futbol sezonunda klasman birincisi olarak Ekstra Play-Off müsabakalarında mücadele etmiş, 1997-1998, 1998-1999, 2000-2001 Futbol sezonlarında Play-Off Gruplarında yer almış ama Süper Lig hedefine ulaşamamıştır. 2001-2002 sezonunda Süper Lig'e yükselen Elazığspor 2 sene Süper Lig'de mücadele etmiş, 2003-2004 sezonunda Süper Lig'den düşmüştür. Elazığspor şu anda 2.Lig A Kategorisi'nde mücadele etmektedir.

Lig Mücadeleleri
1. Lig: 1963-2007
2. Lig: 1975-1982, 1983-1985, 1986-1987, 1990-1992, 1995-2002, 2004-
3. Lig: 1967-1975, 1985-1986, 1987-1990, 1992-1995
Amatör: 1982-1983
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-07-2007   #2 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı
Cvp: Elazığspor (Gakkoşlar)

"Genç bir kadro kurduk"

Türk Telekom Lig A takımlarından Elazığspor'un kulüp başkanı Bahri Turhan, takımın 2007-2008 futbol sezonunda ligde genç bir kadro ile mücadele edeceğini söyledi.

Turhan, yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında karşılaşacakları Eskişehirspor'un iyi bir takım olduğunu bildirdi. Takımların sezon hazırlıkları içinde kendilerine göre transfer yaparak eksiklerini tamamladıklarını ifade eden Turhan, "Biz de kendi takımımızı kurduk. Bir iki eksiğimiz var, bu kamp döneminde bunları gidereceğiz. Özellikle forvet ve defans oyuncusu konusunda eksiğimiz var. Bunları tamamladıktan sonra Elazığspor hazır hale gelecektir ve genç bir kadro ile ligde mücadele edecek" dedi. Takımın Nevşehir'de kampta olduğunu belirten Turhan, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını sözlerine ekledi.
Eski 05-08-2007   #3 (mesaj-linki)
Dark-Line

Elazığspor`da futbolculara izin

Türk Telekom Lig A takımlarından Elazığspor'un teknik direktörü Erol Tok, 3-4 futbolcuyla daha anlaşmak istediklerini söyledi. Tok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nevşehir'de sürdürdükleri kampın sona erdiğini, futbolculara 3 gün izin verdiğini söyledi. Hafta içerisinde tesislerde toplanarak çalışmalara başlanacağını ifade eden Tok, ''Yeni bir takım kurduk. İyi olduğumuza inanıyorum. 3-4 oyuncuyla daha anlaşmak istiyoruz. Bize katılmaya niyetleri var. Anlaşacağımızı umuyorum'' dedi. Tok, yeni takım oluşturma çalışmaları sırasında Ankaragücü başkanı Cemal Aydın ile Dardanelspor başkanı Niyazi Önen'e teşekkür etti.
Eski 09-08-2007   #4 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı

Elazığ'dan iki transfer

Türk Telekom Lig A takımlarından Elazığspor, Mehmet Al ve Kerem Oruçoğlu ile anlaşmaya vardı.

Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan haberde, transfer komitesinin yaptığı çalışmalar sonucunda Eskişehirspor'dan orta saha oyuncusu Mehmet Al ile Çanakkale Dardanelspor'dan sol kanat oyuncusu Kerem Oruçoğlu'nun Elazığspor kadrosuna dahil oldukları bildirildi. Yeni transferlerin takımla ilk idmana çıktığı ifade edilen açıklamada, hafif sakatlığı bulunan Kerem Oruçoğlu'nun masör gözetiminde diğer oyunculardan ayrı olarak özel idman yaptığı kaydedildi.
Eski 22-08-2007   #5 (mesaj-linki)
_aSiLPreNs_ - avatarı

Elazığspor'da görev dağılımı!

TFF 1. Lig takımlarından Elazığspor'da yeni yönetim kurulunun görev dağılımı yapıldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni seçilen yönetim kurulunda görev dağılımının yapıldığı belirtildi.
Görev dağılımı şöyle:
''Başkan Bahri Turhan, Asbaşkan ve Mali İşler Sorumlusu Bilal Dalgıç, İkinci Başkanlar Mehmet Çetin, Kemal Karataş, Mustafa Toraman, Polat Şaroğlu, Mehmet Ercan, Futbol Şube Sorumluları Hacı Murat Yümlü, Mustafa Işık, Hukuk İşleri Sorumlusu ve Federasyon Temsilcisi Avukat Murat Ateşsalar, Basın Sözcüsü Avukat Selami Ekici, Genel Sekreter Coşkun Çanakçı, Mali İşler Sorumlusu Tuncay Karaman, Tesis Sorumluları Ahmet Sucu, Sami Akipek, Altyapı Sorumlusu Hakan Can, Stadyum ve Taraftar Sorumluları Hüsnü Bozkurt, Mehmet Daşcı, Kulüp Doktoru Mehmet Sunguroğlu, Reklam İşleri Sorumlusu Kenan İşlek.''
Elazığspor'da 18 Ağustos tarihinde yapılan olağanüstü kongrede seçime tek listeyle katılan eski başkan Bahri Turhan, yeniden kulüp başkanlığına getirilmişti.
Eski 07-09-2007   #6 (mesaj-linki)
Dark-Line

Elazığ'dan savunma!

Malatya'da oynanan Elazığspor-DİSKİ maçında çıkan kavganın yankıları sürüyor.
6.9.2007

Elazığspor ile DİSKİ arasında Malatya’da oynanan maçta taraftarlar arasında çıkan kavganın yankıları sürüyor. Elazığspor Başkanı Bahri Turhan, cezaları nedeniyle Malatya’da oynadıkları maçta taraftarının polislere karşı gelmediğini ve iddia edilen kötü sloganları atmadığını belirterek, “Malatyasporlular, taraftarlarımızı taşıyan otobüsü taşladı. Saldırı stat yakınlarına kadar devam etmesine rağmen burada herhangi bir güvenlik önlemi alınmadı” diye konuştu.
Eski 18-10-2007   #7 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı

Elazığspor'da yönetim istifa etti

TFF 1. Lig takımlarından Elazığspor'un yapılan olağanüstü kongresinde, Bahri Turhan başkanlığındaki yönetim kurulu istifa etti.

Fırat Üniversitesi Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu'nda yapılan kongrede divan oluşturuldu. Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından ibra edilmesi konusunda anlaşmazlık ortaya çıkan kongrede, eski başkanlarından Mustafa Yıldız, raporların ibrasının gizli, Bahri Turhan ise açık oylamayla yapılmasını istedi. Divan, söz konusu oylamanın açık veya gizli yapılması kararını genel kurulda oylamaya sundu. Oylamanın biçimi hakkındaki itirazların sürmesi üzerine bir süre gerginlik yaşandı ve kongreye yarım saat ara verildi.
Bu sırada Mustafa Yıldız'ın grubu salonu terketti. Divan, aradan sonra imzası bulunan 112 delegeye tek tek sorarak yaptığı oylamada, raporlar 62 oyla kabul edildi. Oylamada 8 çekimser oy kullanılırken, 42 üye oy kullanmadı.
Oylama sürerken salona giren, raporların ibrasının ardından yeniden dışarıya çıkan Mustafa Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan kongrenin nizami olmadığını, oy kullanma hakkı bulunmayanların oy kullandığını savunarak, böyle bir kongrede aday olmalarının söz konusu olmadığını ve yasal yollara başvuracaklarını söyledi.
YÖNETİM KURULU İSTİFA ETTİ
Raporların ibrasının ardından geçilen başkanlık seçiminde, kulüp basın sözcüsü Selami Ekici, 15 dakika ara verilmesini istedi.
Aranın ardından Ekici, yaptığı konuşmada, görevde olan ikinci başkan Mehmet Çetin başkanlığında bir liste hazırladıklarını, ancak kulüpte konulan temlikler hakkında eski başkan Yıldız ile anlaşamadıklarını söyledi.
Kulüpte kimsenin alacağının kalmasını istemediklerini ifade eden Ekici, ''Anlaşmayla gelirlerin yarı yarıya hak sahibine ve kulübe verilmesini istedik. Ancak bu aşamaya gelmedi. Çetin'in bu işi başarabileceğine inanarak harekete geçtik ama ildeki yetkililerden de destek görmedik. Arkadaşlarımızla birlikte yönetim kurulundaki görevlerimizden istifa etme kararı aldık'' dedi.
Konuşmanın ardından divana yönetim kurulunun istifasını sunan Bahri Turhan ise gelinen noktaya çok üzüldüğünü bildirdi.

Elazığspor'u sahipsiz bırakma yorumu yapılmaması gerektiğini ifade eden Turhan, ''Bugüne kadar idare etmemizin nedeni Elazığspor'u çok sevmemiz. Haftalardır bu takımı deplasmana gönderme konusunda görev içindeyiz. Kabahatin sadece bugünkü yönetime atılmaması gerekir'' diye konuştu.
Eski 22-12-2007   #8 (mesaj-linki)
GAKGOSH
Cvp: Elazığ Spor Kulübü (Gakkoşlar)

GAKGOŞLARIM BENİM..
BORDO BEYAZ
Eski 23-01-2008   #9 (mesaj-linki)
Demir YumruK

Gakkoş gülüyor

Evinde oynadığı ikinci karşılaşmada Kartalspor'u yenerek üç puanı alan Elazığspor'un sonunda yüzü güldü. Çok sıkıntılı günler geçirdiklerini söyleyen teknik direktör Erol Tok, "Yepyeni bir yönetim gelmesinden sonra maddi sorunlarımızı artık geride bıraktık. Elimiz de çok yetenekli oyuncular bulunuyor. Nitekim Kartal'ı yendik" diye konuştu.
Eski 04-02-2008   #10 (mesaj-linki)
C0mPuTeR

SON BİLGİLER: ELAZIĞSPOR'DA TRANSFER: ERSAN GÜLÜM (VESTEL MANİSA SPOR) ELAZIĞSPOR-ALTAY MAÇI BU PAZAR SAAT:13:00 DE ELAZIĞ ATATÜRK STADINDA

AYRICA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURULU'DA OLUŞMUŞTUR..

Son Düzenleyen C0mPuTeR; 04-02-2008 @ 11:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
elazığ, gakkoşlar, kulübü, spor
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Elazığ Spor Kulübü (Gakkoşlar) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kasımpaşa Spor Kulübü Kral_Aslan Diğer Takımlar 37 04-09-2009 14:59
Gaziantep Spor Kulübü Kral_Aslan Diğer Takımlar 63 04-04-2009 20:38
Konya Spor Kulübü P.u.S.u Diğer Takımlar 44 04-04-2009 20:18
Ankara Spor Kulübü P.u.S.u Diğer Takımlar 25 03-05-2008 17:33