| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları
yaa arkadaslar ben iindirdim arka planları ama msn e nasıl yapcam yardım edermisiniz??
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
morrigan apla sen 29 yaşına gelmişsin ama içinde hala bi çocuk var bence | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
bazıları çalışmadı fakat güzel çalışmalar.
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
ya bizim messenger 8.5 olmazmı buna....Bende kardeşime yükliceğim ya bizim messenger 8.5 olmazmı bu msn ye lütfen yardım edin bumu daha iyidir yoksa 7.5 mu Son Düzenleyen Gökçe; 14-02-2008 @ 18:24. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
baya kapsamli olmusss.tebrikler
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
saol emeğine teşekkür ederim hem güzel yapmışsın hemde güzel bulmuşsun
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
2. Daha sonra değiştirdiğiniz Gif resminizi kopyalayın. 3. Kopyaladığınız Gif i \Program Files\Windows Live\Messenger in içine yapıştırın.( Yapıştırdığınızda resmi değiştereyimmi der, Tamam değiştir deyin ve yapıştırın) 4.Önceden kopyaladığnız Gif resmini tekrar Program Files içerisinde bulunan MSN Messenger i açıp, aynı resmi tekrar buraya yapıştır deyin ve çıkın. 5.C: den çıkın. 6.MSN yi oturum değil de çıkış diyerek kapatın. 7.MSN nizi tekrar açın. 8.Göreceksinizki Gif resminiz email adreslerinin bulunduğu kısımda | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| arka, messenger, msn, planlar, planları |
Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 118 | 4 Hafta Önce 23:49 |
| Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 6 | 19-09-2009 02:10 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 62 | 06-07-2009 22:48 |
| Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 14 | 13-12-2008 19:40 |
| Arka Planlar - Mee Dinamik Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 20 | 25-08-2008 08:32 |