Arama

MSN Messenger'ın bir üst sürüme yükseltilmesinde mevcut İfadelerin durumu

Güncelleme: 16 Eylül 2009 Gösterim: 5.463 Cevap: 8
cholonya - avatarı
cholonya
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #1
cholonya - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar, doğru bölüme mi yazıyorum bilmiyorum ama küçük bir sorum var Msn Happy Ben henüz windows live messenger yüklemedim kullandığım versiyon 7.5 (üstüne plus yüklü). bende bir sürü smiley yüklü ve hiçbirini kaybetmek istemiyorum, bu wlm'yi yüklersem, bunları kaybeder miyim??
Sponsorlu Bağlantılar
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
20 Ocak 2008       Mesaj #2
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
bakınız:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html
Sponsorlu Bağlantılar
ShanteL - avatarı
ShanteL
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #3
ShanteL - avatarı
Ziyaretçi
plusu kaybedersin onuda WLM ile uyumlu bi sürümle deiştirmek zorunda kalırsın Msn Happy
cholonya - avatarı
cholonya
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #4
cholonya - avatarı
Ziyaretçi
sorum sadece smileylerle ilgili, WLM yüklersem onları kaybeder miyim etmez miyim?? Evet ya da Hayır Msn Happy
ShanteL - avatarı
ShanteL
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #5
ShanteL - avatarı
Ziyaretçi
Cevap veriorum kaybetmessin yane kaybetmemen lasım Msn Grin
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #6
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşım evet yükleme esnasında tüm verilerin silenme ihtimali var siz en iyisi MSN BackUP programını yükleyin ve işinizi sağlama alın...

Ve konuya gereksiz cevap verenler lütfen akışı engellemiyelim gereken cevap verilmiş olmasına rağmen yardıma ihtiyacı olan arkadaşımızın aklını karıştırmayalım...

Buradaki verilen cevabı takip edin ve o linkteki resimli anlatımı uygulayın, eğer bir aksaklık yaşarsanız gerekli konuya cevap halinde sorunuzu sorunuz...

---------------------

Alıntı
evren_n adlı kullanıcıdan alıntı

plusu kaybedersin onuda WLM ile uyumlu bi sürümle deiştirmek zorunda kalırsın Msn Happy

Sizin yazdığınız yazının doğruluk derecesinden şüphe ediyorum, eğer ki yüklenecek olan MSN messenger sürümü eskiden yüklü olan Plus'ı destekliyorsa hiçbir sorum çıkmaz ve eski plus olduğu gibi kalır...

Yanlış bilgiler vermiyelim lütfen...
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
21 Ocak 2008       Mesaj #7
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cholonya adlı kullanıcıdan alıntı

sorum sadece smileylerle ilgili, WLM yüklersem onları kaybeder miyim etmez miyim?? Evet ya da Hayır Msn Happy

Hayır. kaybetmezsiniz.

Alıntı
Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı

Sizin yazdığınız yazının doğruluk derecesinden şüphe ediyorum, eğer ki yüklenecek olan MSN messenger sürümü eskiden yüklü olan Plus'ı destekliyorsa hiçbir sorum çıkmaz ve eski plus olduğu gibi kalır...

Yanlış bilgiler vermiyelim lütfen...

cevap veren arkadasın bahsettiği şu; "7.5 ile çalışan plus, 8.5 ile çalışmaz. bu yüzden yenisini yüklemelisin." Diyor..
cholonya - avatarı
cholonya
Ziyaretçi
21 Ocak 2008       Mesaj #8
cholonya - avatarı
Ziyaretçi
yardımlar için herkese teşekkürler Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #9
Misafir - avatarı