Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Çoklu Görüntü Resmi Ekleme (Hareketsiz)

#21 (mesaj-linki)  
Eski 31-03-2008
ezopi

olmuyorrr çoklu görüntü resmi ekleyemiyorum

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
  #22 (mesaj-linki)  
Eski 06-05-2008
siyah gülüm - avatarı  
iş olsun

#23 (mesaj-linki)  
Eski 18-07-2008
Raxi - avatarı  
Tşkler güzel bir paylaşım olmuş

#24 (mesaj-linki)  
Eski 25-10-2008

Kimse iLgilenmiyor herhalde bu konuyla..!!!

#25 (mesaj-linki)  
Eski 15-01-2009
FisTiK - avatarı  
Arkadaşlar buna benzer bir program daha var ama bu kadar ayrıntıya gerek kalmıyor sadece resim dosyasının içine gorunmesını istemediğiniz resimleri koymayacaksınız daha basit bir program fakat adını unuttum tekrar teşekkürler paylaşım için programı en kısa zamanda bu bölümde paylaşacağım teşekkürler...

#26 (mesaj-linki)  
Eski 04-03-2009

arkadaslar bu programı kuramadımhata verıyorr.run tıme error 429 dıyor yardımcı olurmusunuzz

#27 (mesaj-linki)  
Eski 04-01-2010
Misafir

ben bu siteye yeni girdim nasıl resimi msnye ekleye bilirim

#28 (mesaj-linki)  
Eski 04-01-2010
_KleopatrA_ - avatarı  
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bu siteye yeni girdim nasıl resimi msnye ekleye bilirim
eğer bundan bahsediyorsanız ;
Birden fazla görüntü resmini tek seferde eklemek için küçük bir programa ihtiyacınız var. Öncelikle aşağıdaki zip dosyasını indirin.

Ardından toplu halde eklemek istediğiniz görüntü resimlerini bir klasörün içine koyun. ZIP dosyasının içinden çıkan AvatarAdder.exe dosyasını da bu klasöre koyun. MSN Messenger kişi listenizi açın. Açık durması yeterli, MSN Messenger'da bir işlem yapmayacaksınız. AvatarAdder.exe'yi çalıştırın. Resimlerin isimleri listede görüntülecek. Add tuşuna tıkladığınız zaman resimler eklenmeye başlar. Resim sayısına göre ekleme süresi de uzar.

Eğer StuffPlug-NG kullanıyorsanız, bu işlemleri yapmadan önce geçici olarak Messenger Plus!'ın Tercihler, Eklentiler menüsü altından kapatmanızı öneririm. Aksi halde eklenen her resim için yeniden boyutlandırma penceresi çıkacaktır.

Bu işlemin nasıl yapıldığına dair bir fikir edinmeniz için yukarıda ekran görüntüsü bulunmaktadır. Sorun yaşarsanız bu mesajı cevaplayabilirsiniz...

eğer ki kendi pc resimleri vs'den bahsediyorsanız;
avatar bölümünde oka tıklayıp tümünü göster diyip Gözat sekmesinden pc'de koymak istediğiniz resmi seçmeniz yeterlidir.

Cevap
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama

Etiketler
Çoklu, ekleme, görüntü, hareketsiz, resmi | coklu fotolar, coklu resim yapma, coklu resimle, coklu resimler, hareketsiz resimler, msn resmi ekle, resimler coklu, oklu resim,
Çoklu Görüntü Resmi Ekleme (Hareketsiz) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? Blue Blood Dinamik Görüntü Resimleri 58 2 Gün Önce 23:06
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 173 31-12-2009 10:02
WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak Ece Tavaslı Dinamik Görüntü Resimleri 12 25-12-2009 17:47
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 182 25-11-2009 19:25
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu jonysmith MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 04-07-2008 09:55