| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hobby Elektronik Devreler | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hobby Elektronik Devreler
ya çok hoşuma gitti keşek biraz devrelerden anlasaydım daha basit yolu yok mu bunun??
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hobby Elektronik Devreler Arkadaşla harıka bır bölum olmuş yakın zamanda harıka devreler paylaşıcam...muhendıslık 3 sınıf ögrencısım ınanıyorumkı benımde işime yarıcak cok devre olucak burda sağolun..paylaşımlar için... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: iletişim,hobi | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hobby Elektronik Devreler Hobby Elektronik Devreler - Tekil Mesaj - MsXLabs mesajına ek yeni bir hesaplıyıcı bu sefer sadece drenç değil kondasatörlerinde hesaplanması eklenmiş.. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar yaptığınız işler çok güzel... sizden bi ricam olucak yukarıdaki video da çalan müziğin adı ne ve nerden indirebilirim ?? çok hoşuma gitti. yardımcı olursanız sevinirim... slm video daki müziğin adı ne acaba nerden indirebilirim.hoşuma gitti yardımcı olursanız sevinirim... Son Düzenleyen madmaks; 09-05-2008 @ 12:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
paylasımın için tesekurler led tabela kayar ve diger sekillerinin şeması lazm palısım için şimdiden teşekkürler Son Düzenleyen thyssen; 25-01-2009 @ 23:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hobby Elektronik Devrelerçook iyi ya bayıldım emeğine sağlık | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
iyi günler.. benim eski oyuncak arabamdan parçaladığım 27 mhz'lik bir adet alıcım ve 1 adet vericim var... ben bunlarla telsiz yapabilir miyim acaba?
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
iyi forumlar... benim sorum soyle: yaptigim 2+1 sisteme eklemek istedigim bi devreyle alakali... dusuk frekans sesinin siddetine gore verdigi isigi azaltip arttirabilen 9-12 ledli bir devre... bazi fikirlerim var ama onlari uygulamadan once bir danisayim dedim... yardimlarinizi bekliyorum | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| elektronik hobi devre şemaları, elektronik hobi devreleri, hobi devreler, hobi elektronik devreler, hoby devreler, |
Hobby Elektronik Devreler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Elektronik Denetimli Asansörler | CrasHofCinneT | Mühendislik Bilimleri | 0 | 14-09-2008 09:46 |
| Elektronik Teknikeri | P.u.S.u | Meslekler | 1 | 21-03-2008 14:08 |
| Elektronik Nedir? Elektronik Hakkında | Blue Blood | Mühendislik Bilimleri | 0 | 17-12-2007 21:24 |
| Elektronik Arşiv | gevv | Mühendislik Bilimleri | 1 | 15-05-2007 00:29 |
| Elektrik ve Elektronik Mühendisliği | Mystic@L | Meslekler | 1 | 03-10-2006 02:41 |