| | #1 (mesaj-linki) | |
| içimizden neler geçmezki sevdiğimiz için.. haydi sizde sevdiğiniz değer verdiğiniz kişilerin isimlerine (ama kişileri belirtin ki anlamı olsun)ithaflarınızı yazın.. hediyelerin en güzeli...![]() İlk ithafı ben paylaşmak istedim..RRS'e ve can arkadaşlarıma dostlarıma..iyiki varsınız.. ![]() Dostları olmalı insanın, Aynen gemilerin limanları gibi Zaman zaman uğradığın Yükünü boşalttığın Dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda Sonra açık denizlere uğurlamalı seni, Geri döneceğin günü bekleme umuduyla Bazen rüzgâra o açmalı yelkenini Yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla Halatlarını çözmeli Seni çok ama çok özlemeli Dostları olmalı insanın, Ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen Düşünmediklerini düşündüren Seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen Gerektiğinde senin için ateşi yutabilen Yolunu ısıtan ustan olmalı, Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini Sana vermeli soğuk bir kış gününde Üzerindeki tek gömleğini… ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 23-10-2007 @ 21:48. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar... Benden, ilk önce RSS'in güzeli için gelsin...RainN'e... ![]() SENDEN UZAKTA sesin hasret kalinca sesime rüzgara söylerim diyeceklerimi bilirim bir aksamüstü lodosta o sözcüklerin iliklerine isleyecegini gözlerim bulamayinca gözlerini bakarim lacivert gökteki dolunaya bilirim bir gece vakti karanlikta pencerenden sizip içeri girecegini ellerim uzak kalinca ellerine dokunurum kuslarin birine bilirim yagmurlu bir günde sirilsiklam siginacak pencerene benligim arayinca varligini hayalin kurcalar aklimi bilirim uykusuz gecenin sabahinda gün degil ruhun dogacak odama... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar... SmRyNaa'ya Güldüğünde güller açar yüzünde Her mevsim bahar olur Güneş sıcaklığını yitirir Sımsıcak yüreğinin yanında Okyanus kadar derindir Yüreğinde ki sevgi Gözlerinde ki güzelliği Bakmasını bilen görür Yüreğinde ki sevgiyi Hissetmek isteyen anlar Gözlerinde ki parıltı yarı ağlamaklı Dokunsan damlamaya hazır birkaç damla Hüzün birikintisi var göz bebeklerinde Gözlerinin arkasına sığınarak susar Sezdirmez Hissettirmez Susar… Tanıyanlar bilirler Çocuksu yüreğini Elma şekeri, Kağıt helva Uçan balon Mutlu etmeye yeter Çocuksu yüreği Hiç düşünmeden Saklambaç oynayabilir Hüznünün arkasına sığınarak Adının manasını taşıyor Dişi ceylan Uysal Sessiz Sakin Gözlerinde ki çocuksu bakışın Yüreğinden sevgi tomurcuğu Umutların hayallerin Sana senin kadar yakın olsun Bir dost.. seni seviyorum......... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar... Bu sefer RRS'in sessiz ve derin üyesi için...Hayat felsefen bu olsun ... SmRyNaa'ya...Hep mutlu ol, bizimle ol... YENİDEN BAŞLAMAK Her şey sıradanlığına dönüyor Ay, yıldızlar ve gece Soğuk evren karışımından ibaret. Ruhumun oyunudan ibaretti tılsım Bitti Zaman doldu ve aşk bitti. Kırılmalar,aşağılanmalar, suçlanmalar,aldanışlar,aldatışlar,nefretler Kötüye dair ne varsa yaşandı Bitti Yeni gün yeni hayat Yeniden merhaba sana Merhaba kendime dönüşüme... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar...ReVoLuTioN'a Şiirim duygularım sadece yüzüne bakarak söyleyemiyorum özür...BİRİSİ Bir şey var aramızda Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| bidenem'e gelsin o kendini biliyor ... Seni Seviyorum sadece kim olduğun için değil, seninle beraberkan kim olduğumu anladığım için, seni seviyorum sadece kendine yaptıkların için değil,bana yaptıkların için seni seviyorum saklı kalmış beni ortaya çıkardığın için seni seviyorum elimi kalbimin üzerinde hissetiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine, şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o güzellikleri, o sıcaklığı,o ışığı,koymayı başardığın için. seni seviyorum hayatımı bir tapınağa çevirdiğin ve her günümü bir şarkı haline getirdiğin için. seni seviyorum çünkü sen kimsenin başaramadığı şeyi,kendimi iyi hissetmemi ve hiç bir zaman olmadığı kadar mutlu olmamı sağlıyorsun. sen bunları konuşmayla,dokunmayla veya işaretle değil, sadece kendin olmakla yapıyorsun. belki de ''aşk''dedikleri de budur.......!!!!!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar... "Ayrı Gayrı Yapmaksızın Burada BuLunan Tüm DostLarıma..." ![]() "Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara.... iki elim kanda olsa gelirim, sıkıntını yok ederim... Bir gün ağlayacak gibi olursan da ara beni.... Seni belki güldüremem ama, söz veriyorum senle birlikte ağlayabilirim.... Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme.... Seni belki durduramam ama, senle birkikte koşabilirim.... Bir gün yüksek bir köprüden atlayama kalkarsan da ara beni.... Seninle birlikte atlayamam ama, aşağıda bekler, seni tutabilirim.... Bir gün herhangi bir konuda kararsız kalırsan ara beni.... Seni senden fazla düşünür sana fikirler verebilirim.... Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsen de ara beni.... Ağzımı açmayacağımı, söylemediklerini bile dinleyeceğimi bil.... Bir gün beni üzdüğünü düşünürsen de çekinme, yine ara beni... Göreceksin, sana kıyamam, kızamam, üzemem seni.... Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan.... Söz ver : O zaman sen ulaşmalısın bana.... Çünkü, o an bir meleğe gereksinim duyduğumu bilmelisin...." | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar... Nazlısu senin için güzelim dilerim keşke dediğin herşey senin olur ![]() HER ŞEY SENDE GİZLİ Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yasadıklarını kar sayma. Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettigin kadar güzelsin... İşte budur Hayat! İşte budur yaşamak Bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... Bende seni çokkk seviyorum ![]() Can YÜCEL | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar...SMRYNAA Şekerparem seni seviyorum Sen bir çiçek değilsin ki ; sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın sen bir gün değilsin ki ; gece olunca karanlığa karışacaksın sen bir şiir değilsin ki ; son satırında sonra noktayla sonlanasın sen nesin biliyor musun? Yasadıkça seninle devam edip seninle biten içimdeki nefessin sen.. Ve biliyorsun ki ben nefessiz yaşayamam. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İthaflar... SMRYNAA ![]() Seni tanımak senle birlikte güzellikleri paylaşmak çok güzelll... Ben bunu hem sanal hemde reel yaşayan biri olraka kendimi çok şanslı sayıyorum.. Duru bir suya baktığımda eğer tertemiz yüreğin yansıyorsa gözlerime, BEN SENİ SEVİYORUM. Aramadığın sormadığın zamanlarda, eğer yüreğimde inceden bir sızı duyuyorsam SENİ ÖZLÜYORUM. Her şarkıda, her şiirde ve okuduğum kitabın tüm satırlarında seni yaşıyorsamSENİ ÖNEMSİYORUM. Ve uğrunda vazgeçebileceğim mutluluğumken, düşünmeden feda edebiliyorsam SEN BENİM İÇİN ÖZELSİN... | |
|