| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız? Başlamadan evvel hepinize sonsuz selamlar.Tüm mutluluklar sizlerin olsun ![]() Bu konuda tanıdığımız veya duyduğumuz sözleri sormak ve hoşca vakit gecirmek ben ekseri burdaki ablarımın ve abilerimin söylediklerini ve başlarına gelenleri soru şeklinde sizlere sormak tabiki asla İSİM vermeden NOT: Ben bu konuyu acarken hoşca vakit gecirecek bir konu düşündüm şüphesiz coğunuz ablam abim yaşındasınız biliyorumki sizler bize örnek olacaksınız onun için ne yazacağımı bilmiyorum 15 dk dır düşündüm ama şüphesiz siz anladınız dimi? bu dünya o kadar kısa ki sevgiyle dostlukla yaşamak varken üzmek ,üzülmek niye LÜTFEN FORUM KURALLARINA UYALIM . ben yukardaki yazıyı kendim için yazdım niyemi gecen gün gül resimlerinin içine meyve resimi koymuşum neyse nihle ablam görmeden virtü abi silmiş olsun bir ablam bayagı gülmüş ne mutluki bana bir ablamı 1-2 dk güldürmüşüm yoksa SİZ ABLA LARIMIN ,ABİLERİMİN FORUM kurallarına özen gösterdiğinizi biliyorum sizler bizim örnek alacağımız büyüklerimizsiniz tekrar selam eder ellerinizden öperim.. ![]() sorum bir ablamın başına gelen: evde 5 kişisiniz ve saat3 te bir telefon yemeğe tam 19 misafir geleceğini haber veriyorlar ne yaparsınız? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız?
Teşekkürler BARIŞ, tüm bu zerafetin için.. ![]() Gelelim soruya.. Hmm.. Kesin panik olurdum, elim ayağıma dolaşırdı.. ![]() 19 kişiyi ağırlamak kolay iş değil.. ![]() Şimdi benim sorum: Okul dönüşü arkadaşınızla otostop çekiyorsunuz.. Ve 1 araba durdu.. 1 de baktınız ki içerideki babanız, sırıtarak bakıyor size.. N'apardınız? Benim başıma gelmişti de.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
cömertce herşeyi anlatırdım..................ben olsam..... şimdide benim sorum........... yolda kız arkadaşından gezerken babası görse o an için ne yapardınız benimde başıma geldi de ..............? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız? Şu an benim için böyle bir sorun yok hatta arkadaşımın babası bizi sinemaya götürüyor ve cıkışta alıyor üşümeyelim diye ![]() Pekii bir abim :erkek adamın erkek damadı olur dedi sizce neden bence burda evlenen abimler bütün evi kuruyor acaba onun içinmi? ne dersiniz. bu arada 1 ablamın yoo 1 kızkardeşimin olmasını cok isterdim ama yokkk! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız?hımm hemen korumaya gecerdim (babacığım harclığımın yetmediğini sana kac kere hatırlattım bu gün öğretmenimin doğum günüymüş ona 1 gül aldım yol param kalmadı) nasil olsa mutlaka harclığımının yetmediğini söylemişimdir ... not ama kesinlikle bir daha oto stop yapmam)pekiii acaba şimdi bu sayfaya bakan sizzz ne yapardınız ? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız?1. çok param var ise yek şirketini arardım gerisi kolay... 2. yok oldugu için hiç canımı sıkmazdım ve gelenlere sadece su ikram ederdim... 3. gelen telefonu nazikçe geri çevirirdim. 4. gelen telefona telesekreter numarası çekerdim... direct tanımamazlıktan gelir. "pardon beyfendi burdan tren geçiyor mu?" diye sorardım. Son Düzenleyen ace_ace; 15-11-2006 @ 20:58. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bece bende öle yapardı ama ben uçak geçiyormu diye sorardım:d
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
biraz önce yaşadım muhasebe odasında kahkahalardan boguluyorduk patron aradı ne oluyor orda dedi. ne oldu ki recep bey bir şey olmuyor dedim. oda bu sesler nerden geliyor dedi. ne bilim ben yerimdeyim canan hanımla nuran hanımda çalışıyor dedim. baktı ne oldugunu ögrenemeyecek tamma dedi. hemen masama koştum onlarda çalışma pozisyonuna büründüler odasından çıkınca birden hepimize baktı bizde hayırdır bir şeymi var der gibi baktıkk güldü gitti. yine bizi yakalayamadı:rol: | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
yolda yürür ken sevdiğinizi karşı cinsten biri ile samimi görüyorsunuz ne yaparsınız
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
kimse birşey demedi bende birşey yapmadım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? | odrii | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 86 | 3 Hafta Önce 16:22 |
| Ceza - Buna Dur Dedi General | BARIŞ | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 19-10-2008 16:09 |
| Kayahan - Bir Aslan Miyav Dedi | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 03:56 |
| Teoman - Dedi Annem | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 18:03 |
| Bir Aslan miyav dedi | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 2 | 09-10-2006 17:40 |