Alıntı
mhtp__dnz88 adlı kullanıcıdan alıntı dielimkii birini cok sewıyorsunuz oda sizi sewiyor..
ama ne oluyosaa birgun habersiz cekıp gidiyor...we bir ayrılalım bile demıyorr..
bı zman sonra karsınıza cıkıyor we sızı cok sewdıgını ama gıtmek zorunda oldugu söluyor..artık döndugunu bir daah szı bırakamyacagını söylüyor..affetmenizi istiyor...akıttıgınızz gözyaslarını hıçe sayar affedermıydınız??
bu durumda napardınız??
öncelikle gitmesinin sebebini sorardım.mutlaka gecerli bir cevabı olması gerekir.haa cevabı eften püften bişeyse gelecekte yine gitmeyecegine dair emin olmam gerkirdi.ve emin de olurdum yani.cünkü her ikimizin de aklı basına gelmiş olurdu.kader derdim yani allah bizi ayırarak sınava sokuyor galiba diye düsünürdüm.gecmiş gecmişte kalmıstır önemli olan gelecegi mahvetmemek.bense zararın neresinden dönersen kardır sözünü benimsemiş biriyim.birazcık araya hasretlik girince yada kopukluk yasayınca tamam artık bir daha asla olmaz demem.ben onu seviyorsam zaten kabul ederim sonucta aglayan benim gözlerim.ama yüregime söz geciremedigim zaman gözlerim olsa ne olacak olmasa ne olacak.her insan hata yapar ama bunu devam ettirmedigi sürece.kısacası ben olsaydım kesinlikle affederdim...