| | #1 (mesaj-linki) | |
| Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayın Üsteki üyeyi saçma bir nedenden dolayı banlayın! Oyunumuzun adından da anlaşılacağı üzere üstteki oyuncuyu banlıyoruz. Mutlak makul bir neden olması gerekmiyor tabi, herhangi bir neden, saçmasapan bir neden hatta hiçbir neden gerekmiyor onu banlamanız için. İlk banlayacağınız kişi benim ![]() Çok merak ediyorum nasıl bir saçma nedenle banlayacaksınız beni? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayın
hep bunu yapma istemişimdir sırf mod diye ban | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayınevet ama bende açtım siz yokken konuyu silinecek ban | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ortalığı karıştırma ban | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayınaynı anda açtık konuları ondan ban ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ben konu açmadım ban | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayınben knight oyununa gireecem şimdi ban ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
aa bende geliyim hangi server beni kasarsın artık aga kas pls uyuz oluyom bu lafa | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayın kasarım hemde kops var paralı east server kas pliz demiyorlarda kanka görev var add pls diryorlar![]() CAN istedi ban ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ben areste yim tüh ellide çakıldım kaldım kaslımıyo artık ban
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| banlayın, nedenden, saçma, Üsteki, Üyeyi |
Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Üsteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlayın [Arşiv] | AngelFRANTIX | Arşive Kaldırılan Konular | 5084 | 23-06-2008 12:13 |
| E-Life a.k.a. Simsar - Saçma Günler (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 29-04-2008 13:40 |
| Deniz Arcak - Saçma Sapan İspanyol | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-03-2008 21:07 |
| Saçma.. | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-10-2007 13:55 |
| Savaş, Çocuklar, Açlık ve bi kaç saçma söz ! | RespecT | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 25-12-2006 23:54 |