| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sen Olsan Ne Yapardın?Ne onunla oluyor ne de onsuz oluyor Ne yapardın Son Düzenleyen Morrigan; 07-04-2006 @ 22:32. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Olsan Ne Yapardın ? Kusana kadar dansederdim.. ![]() Kustuktan sonra yeniden düşünürüm.. ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Olsan Ne Yapardın ? Şimdi ben hangi konuda "ben olsaydım ne yapardım " diye düşüncem? >> Önce bunu anlamaya çalışırdım...![]() Kazancı iyi olan ama sevmediğin bir işte çalışsaydın sen ne yapardın? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Olsan Ne Yapardın ?
bilmem idare ederdim heralde sen napardın peki | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben sevmediğim işte çalışamam çünki tahammül edemem...huzurun olmadığı yerde kazanç önemli değildir... alt komşum irana savaş açılsa ne yaparsın.... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ne yapabilirim ki.. peki sen? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bilememki baya panik olur korkarım yani allah korusun yaa.. kapkaçcı çantanı almak istedi naparsın | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Olsan Ne Yapardın ? onu ozaman görür o zavallı sahıs ![]() sen ne yapardın? (Aklıma soru gelmedi ) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
canini okurum ben onun yaa okadar kolay mi benim cantami almak..curet etsin de gorelim )evine hirsiz girmis..ne yaparsin? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
dünyanın döndüğünü hissedene kadar kırmızı şarap içerdim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| olsan, yapardın |
Sen Olsan Ne Yapardın? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Başbakan Olsan Ne Yapardın? | P.u.S.u | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 96 | 23-09-2009 15:58 |
| Zengin olsaydın ne yapardın? | kompetankedi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 930 | 23-06-2009 22:30 |
| Kaan - Orda Olsan Bile | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 14:52 |
| Nilgül - Benim Olsan | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 20:06 |
| Gökhan Özen - Benim İçin Ne Yapardın ? | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 20:15 |