| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sensiz Olmaz Çünkü Sen benim Herşeyimsin.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sensiz olmaz Çünkü.. Sensiz olamam DURU aşkım.. Düşünemiyorum bile.... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sensiz olmaz Çünkü..
çünki sen herşeysin herkes senden medet bekler benim gibi...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
cunku 24 saat seni dusunuyorum..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sensiz olmaz Çünkü.. sevdiğim hayatı paylaşacağım kişisin sensiz olmaz | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sensiz olmaz Çünkü.. Kendi aklımın biLe alamayacağı Kadar çok Seviyorum Seni. SensizKen Ne yaparım ben bu Büyük AşkLa? NasıL başa çıkarım Tek başıma? Kime Dayanırım? Kimle paylaşırım Yüreğimin Coşkusunu? Kime AnLatırım Hayallerimi, Beklentilerimi? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sensiz olmaz Çünkü.. sen siz hayatin anlamıyokkı... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
sen benim ekmeğim suyum aşımsın sensiz olmaz çünki
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sensiz olmaz Çünkü.. Sen yoksun ya sanki yarım kalmışım.... Sen yoksun ya çıldırmış bunalmısım ..Sen yoksun ya hep bu şarkıyı çalmışım...SEN NEREDESİN? Sen yoksun ya şimdi bomboş sokaklar... Sen yoksun ya umrumdamı yasaklar SEN NEREDESİN? SEN YOKSUN YA,gözyaşım pişmanlık saklar. YOKSUN yoksun AĞLATIYORSUN..... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sensiz olmaz Çünkü..çünkü YAŞAMA SEBEBIMSIN.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çünkü, olmaz, sensiz |
Sensiz Olmaz Çünkü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cem Özkan - Sensiz Olmaz | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 20-06-2008 13:58 |
| Zafer Peker - Sensiz Olmaz | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 12:16 |
| Kayahan - Sensiz Olmaz ki | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 15:23 |
| Nilüfer - Sensiz Olmaz | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:28 |
| Gitme Sensiz Olmaz | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 15-02-2007 16:55 |