| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İleti MSN listenizdeki arkadaşlarınızın yazdıkları ve sizin de ilginç bulduğunuz kişisel iletileri bu konu altında eğlenceli bir oyun şeklinde işlemeye ne dersiniz? Tanımadıgım fakat msnde boşuna yer kaplayan boş bir insanın yazdıgı=> 'ATAM MSNDEYIZ '
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İleti
Şu sıralar kendi kullandığım iletiyi yazayım: Uyuyan bir Ejderha'yı sakın gıdıklama.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
* zeytin federal cumhuriyeti *deliyim delisinnn delirttiler laaayn *i love my face *ayda sevişenler | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
sabır sabır(ben)
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İleti oygidi gumuş osman ula ne uşak idi (ben) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İletiİ | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
"bütün kızlar çiçek olsun arı olmazsam adiiyim!!"
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İleti kendım yemek yıyorum sabır sabır | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Tüm hakları yanlızlığıma ait Kutup yıldızı-susuzluktan şuurunu kaybetmiş çöldeki deve gibiyim...Bekleyiş içerisinde...-Bunu ısrarla okumanın bi nedeni varmı? (ZKC den alındığını sonradan öğrendim) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İletişans bana da güldü...ama g.tüyle ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| İleti, İlginç, kişisel, msnde |
| ilginc iletiler, ilginc kisisel iletiler, ilginc msn iletileri, |
MSN'de Rastladığınız En İlginç Kişisel İleti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 19:07 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| MSN'de Flood Engelleme | fault | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 03-11-2008 23:13 |
| Msn'de music mix hatası | KaSaS | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 09-08-2008 18:23 |
| En İlginç Meslekler | MaTTo | Meslekler | 0 | 05-01-2007 13:17 |