| | #1 (mesaj-linki) | |
| Son Arzum Birazdan olecek olsaniz ve size son arzunuzu sorsalar NE ISTERDINIZ? Durustce,,, Iyi dusunun,,, | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Son Arzum...
tüm yaşadıklarımı bi an da gözümün önüne gelmesini isterdim herşeyi yeni baştan görmeyi ne yapıp ne yapmadımı görmek isterdim son arzum bu
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ben ölmek isterdim istiom da zaten çekilmio hayat hesap sorardım onlara bana sordunuz mu beni dünya ya getirirken bana sordunuz mu bana bu kadar acı yı çektirirken şimdi de son arzum ha son arzum ...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Son Arzum... sadece cenneti isterdim..sonuçta dünyadan daha iyi bir mekandır..(orda yaylı sistem varmı acaba sert yerde yatamamda?..kime yok mu??) Son Düzenleyen *TeoDora*; 07-06-2006 @ 11:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Son Arzum...son arzum.. Sevdiklerim Yanımda Olsun Ve Beni Üzenlerin Allah Belasını Versin.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
hiç yoktan günahlarımın bir bölümünden kurtulmayı arzulardım
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Son Arzum... Tek emelim, tek arzum yine sensin.. Bu emele bu gönül nasıl ersin..? Pardon.. Yanlış oldu.. Şarkıydı bu.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Son Arzum... dünyaya yeniden doğmak isterdim | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Son Arzum... Ona iLk ve Son kez Sımsıkı Sarılmak isterdim sanırım.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Abi bi karnımı doyurım obur dunyada sımdı ayıp olmasın adamlar yemekle ugrasmasın
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| arzum |
Son Arzum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Flört - Tek Arzum | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-09-2008 22:12 |
| Arzum Onan (Arzum Onan Kimdir? - Arzum Onan Hakkında) | MaTTo | Sinema tr | 5 | 04-05-2008 20:10 |
| Ogan Aydın - Son Arzum | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 19:11 |
| Nilüfer - Son Arzum | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:30 |