Arama

Arzum Uzun

Güncelleme: 2 Ağustos 2014 Gösterim: 2.825 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
2 Ağustos 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Arzum Uzun
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Arzum Uzun

Arzum Uzun Kimdir? 2 Kasım 1984`te dünyaya geldi. Burak Bora Anadolu Lisesi`nden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünü bitirdi. Üniversite ikinci sınıfta reklam yazarı olarak başladığı kariyerine, Bushida dergisinde yazı işleri müdürlüğü ile devam etti. Vizon, Vizon Beauty, Vizon Erkek, Hülya, Esquire ve ALEM dergilerinde editörlük yaptı. Kariyeri boyunca seks, ilişkiler, moda ve trendler üzerine yazılar yazdı; özel dosya konuları hazırladı, röportajlar yaptı. “Aşkın 8 Kusuru”, yazarın gerçek olaylardan yola çıkılarak yazılmış öykülerden oluşan ilk kitabıdır.

turkkitap.de/

Arzum gururla sunar

2 Kasım 1984’te Antalya’da dünyaya geldi. İstanbul Burak Bora Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne devam etti. 2006 yılında Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Reklam Anadalı) bölümünden mezun oldu. 2004 yılında reklam yazarı olarak başladığı kariyerine, 2005 yılında Vizon dergisinde editör olarak devam etti.
Vizon, Vizon Beauty, Vizon Erkek, Hülya ve Esquire dergilerinde editörlük, Alem dergisinde yazı işleri müdürlüğü, DYOU dergisinde yayın yönetmenliği yaptı. Ve 26 yaşında Türkiye’nin en genç yayın yönetmeni unvanını aldı. Türkiye OK! dergisinin kurulum aşamasında bulundu. İngiltere ile koordineli gelişen süreçte sıfır sayılarını hazırladı. Marie Claire dergisine oldukça ses getiren kapak röportajları yaptı ve Arzum’la Sorgu Odası başlığı altında bir röportaj dizisi hazırladı. Türkiye Cosmopolitan dergisine ilişkiler üzerine yazdığı yazılardan bazıları Amerikan Cosmopolitan’da yayınlandı. 2012 yılında dergicilik kariyerini bırakarak roman yazarlığı ve televizyonculuğa yoğunlaştı. Gündüz kuşağına programlar yaptı.

Esprili dili ve üslubuyla Türkiye’yi “şehir komedisi” türünde romanlarla tanıştırdı.
Öykülerden oluşan ilk kitabı Aşkın 8 Kusuru 2010’da, ilk romanı Süper Zeki Bir Kadının Über Salak Hikayesi 2012’de ve ikinci romanı Nerdesin Aşkım 2013’te yayınlandı.
Başarılı bir satış grafiği yakalayan ve oldukça ses getiren Nerdesin Aşkım’dan sonra, merakla beklenen yeni romanı Bitli Pileyboy çok yakında piyasada olacak.
İyi derecede İngilizce biliyor. Edebiyat çalışmalarına bir yandan da şiir türünde İngilizce olarak devam ediyor.
Şu günlerde yeni romanı 99 Yazı üzerinde çalışıyor.

arzumlaterskose.com/arzum

bom bom



Biyografi Konusu: Arzum Uzun nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

8 Temmuz 2015 / PLAYBOY Forum Oyunları
12 Kasım 2015 / Misafir Soru-Cevap
4 Nisan 2010 / LaSalle Edebiyat tr
4 Mayıs 2008 / MaTTo Sinema tr
12 Temmuz 2015 / _KleopatrA_ X-Sözlük