| | #1 (mesaj-linki) | |
| En Büyük Korkun Ne? (Fobilerimiz) Buraya hayatımızdaki korkularımızı yazıcaz.. Ben başlıyorum benim hayattaki en büyük korkum bir yerde kapalı kalmak... Allah korusun düşünmesi bile çok korkunççç ( | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Büyük Korkun Ne?(Fobilerimiz)
ya benim korkumm ailemin başına bişey gelmesii annemiin ve ablamın (
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
fare hayvanı görünce tüylerim diken diken oluyo tv.de bile bakamıyom | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
valla o kadar cüsseliyim ama köpek gördüm mü işe yaramıyor )
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
en büyük korkum yalnızlık. Çevremde hep birileri olmalı yaınız kalamam | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Büyük Korkun Ne?(Fobilerimiz) Örümcek fobim var,özellikle şu büyük kahverengi siyah ve tüylü olanlar iyyyyyyyy.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Büyük Korkun Ne?(Fobilerimiz) yüksekten korkarım...Bi de böle böceklerden işte biraz. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
karanlık ve kapalı bi yerden ;mesala asansörde kalmamalıyım.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| En Büyük Korkun Ne?(Fobilerimiz)Iyyyyyyyy İğrenç Yazmak bile İğrenç Ya Ama Yazmak Zorundayım Dimi.. Üfffff Sölüyorum FARE Iyy Ya İğrenççççççççççç. Gördüğüm Anda Yüksek Bir Yerde Falan Olsam Atarım Kendimi Herhalde. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| ıııııııııııyyy BöcEkklErR yappma olanlarından dahii kkorkkuoruummm bööüğğHh İrEnÇç yaRaTıklArrX...aMa AmA aMA gErCekTeNn çOKk KoRkuUOrUmmM | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
En Büyük Korkun Ne? (Fobilerimiz) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Korkunç Resimler - MsX Korku Tüneli | BrookLyn | Korkunç/Ürkütücü Resimler | 824 | 2 Hafta Önce 12:15 |
| Ayben'den İkinci Klip: Korkun Bizden! | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 04-09-2008 21:31 |
| Korkunç Kamera Şakası | Tiglon | Komik Flash'lar/Video'lar | 6 | 01-10-2007 15:28 |