| | #1001 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz burdayım..nerdesin bakim sen yoksun şimdide ferhat göçerden gidememi dinliyorum baya güzel yorumlamış yahu sezenden sonrada süper valla yarına yanımda ol.... | |
|
| | #1002 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz
Canım ben burdayımm ![]() Dinle dinle güzel söyler Ferhat göçer bende canocanoyu indirdim dinledim bu gün birde Cenneti dinledimmm... Bu akşam nasılsın bakemmm ...
| |
|
| | #1003 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz bende buradayım ama yaaaa | |
|
| | #1004 (mesaj-linki) | |
ne güzel Nephthys işte sende burda ol hoşgeldin | |
|
| | #1005 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz hoş buldum burdayım teşekkür ederim | |
|
| | #1006 (mesaj-linki) | |
Nephthys geldin ama konuşmuyorsun ki makalele de uğradı gitti bak .... Arwende gitti zaten... Ben yalnız kaldım | |
|
| | #1007 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz geldim geldimm gerçi fazla takılmam yatarım bu gece | |
|
| | #1008 (mesaj-linki) | |
Gündüz de uyuyamadın sanırım canım uykusuz durma genede ![]() | |
|
| | #1009 (mesaj-linki) | |
iii geceler uykusu kaçan arkadaşlar bende burdayım ......ne yapıyorsunuz bakalım
| |
|
| | #1010 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimizya uyudumda ama yeğen olduğu için ve matkap sesleri sağolsun pazar pazar da durmadı devam yani...deli oldum..karnım aç ama canım yemek istemiyo ..demiştim ya sana ölüm çalsın kapımı hala geçerli ..bu çok kötüyüm iyi olurmuyum acabaa | |
|
![]() |
| Etiketler |
| buraya, gece, sohbetimiz, uykusuzlar |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 277 | 4 Hafta Önce 21:02 |
| Counter-Strike Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 83 | 11-10-2009 19:20 |
| Gece - Gece Nedir - Gece Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 2 | 04-02-2009 14:11 |
| WarCraft Oyuncuları Buraya | ersenuzun067 | Online Oyunlar | 17 | 20-08-2008 23:25 |
| Seksendört - Gel Buraya | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 16:02 |