| | #51 (mesaj-linki) |
kimse yok mu?
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
var birisi | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
ne bilim uykusuz gecede sohbet etmek istedi canımmm
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
hıım haklısın bende ööle istiodum ama ben de kaçıcam birasdan galibaa.sahura da kalkcam sabah 7,30 da kalkıp üni.'ye gitcem bide.. ii geceler tangozcan sana kusura bakma kalamıcam yaws.biras uyumam lazım..PLaYY sanada ii geceler ben kaçıorum artık..görüşrz yarın akşam... kendinize ii bakınn.. Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 20-10-2005 @ 11:03. Sebep: Flood nedeniyle 1leştirme.. | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
oooo senin iş zor dostum ben 6.30 da ancak zorla uyuyom okul bitti benim...zor walla ama bişey soracam sana ben çook istememe rağmen flashı imzama koyamıyorumm..kod mu gerekli lütfen yardım ediinnn.. Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 20-10-2005 @ 11:04. Sebep: Flood nedeniyle 1leştirme.. | |
|
![]() |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 171 | 4 Gün Önce 11:35 |
| Kadir Gecesi ve Önemine Dair | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 6 | 2 Hafta Önce 11:08 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Mübarek Gün ve Geceler | ahmetseydi | Müslümanlık/İslamiyet | 40 | 27-08-2007 11:18 |
| Gece Yolcuları (Gece Yolcuları Kimdir? - Gece Yolcuları Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 3 | 24-11-2006 11:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||