| | #6 (mesaj-linki) |
kardes bide evde nete takılırsak tamam ya zaten 12 saat önündeyiz aksam eve giitigimizde yatagı zor buluyoz bide gece olsa bitmişiz............. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Bir Bir BiriBiriLerine Bakar Bakar Bakar Dururum Giymiş Giymiş Giymiş Üstüne GüL GüL O GüLLEri SavururRrRr FaLan FiLan.. Uykusuzluğun Gözü Kör OLsun, Ne HaLe Sokuyor İnsanı | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
eveeet bende yeni bi üye olarak ilk buraya mesaj yazıyorum. gerçi saat benim için daha erken daha ileriki saatlerdede atabilirim. üniversitenin labı maşallah 1 mb yle falan indirim yapıyo o denli hızlı. doyum olmuyo. bende saat 6 da lab kapanırken anca kalkıyorum. o arada da tüm interneti bilgisayara döküyorum . zaten dersim 12:40 ta başlıyo. 6 da yat 12 de kalk ordan derse. ramazanda bide sahur var gerçi ya idare ediyoz bi şekilde. falan filan... of be ne döktürdüm hemen ilk mesajdan öyle ...
Son Düzenleyen ozurlubeyin; 12-10-2005 @ 02:11. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Gece Gezecem Bu Gece Beni Beklemeyin, Gezicem Dolaşacam. Çok Öslüyom Geceleri Sizleri Ayrı Kalmak Zor İş (: | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
uykusuz geceler ben dün gece saat 2 de yattım sabah 8 de kalktım geldim işe bugün gider gitmez ilk işim yatmak olacak.......... cünkü cok uykususzum.... ramazan bitene kadar biraz yorulacaz............... | |
|
![]() |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 170 | 3 Gün Önce 21:52 |
| Kadir Gecesi ve Önemine Dair | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 6 | 1 Hafta Önce 11:08 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Mübarek Gün ve Geceler | ahmetseydi | Müslümanlık/İslamiyet | 40 | 27-08-2007 11:18 |
| Gece Yolcuları (Gece Yolcuları Kimdir? - Gece Yolcuları Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 3 | 24-11-2006 11:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||