| | #11 (mesaj-linki) | |
| Millet uyumayın Uyumakla geçiyor vaktimiz zaten ömrüümüz uyumakla geçiyor sahurlayalım arkadaşlar ...durun biiii ezan okunuyor yaaa | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
|
BiriLeri BişiLer SöyLesinnnnnnnnnnnnn Uyumak İstiyorum Bennnnnnnnnnnnn
Son Düzenleyen PLaYY; 13-10-2005 @ 03:40. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
|
bende uyumak istiyorum ama olmuyor uyuyamıyorum,,,, dışarı çıkıp antaalyanın o güzelim yollarında gezmek varken,,, burda bilgisayar başında olmuyor ya,,, uyumak istiyorum,,,,
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
|
ramazan başlayalı her gece anam gilleri sahura kaldırmaktan bıktımmmmmmmmm huleynnnnnnnnnnnnnn | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
|
İlk Mesajım : NEDEN UYUYAMIYORUZ ? Derdimiz nedir ?
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Hayra Bismillah... Arkadaşlar Cafeden Çıktım Eve Gittim Yatağıma Yattım Uyumak Üzeyerken Sıçrıyarak Kalktım Acaba Çaydanlığın Altını Söndürdümmü Diye Valla Paça Çıktım Koşarak Geldim Az Bişey Su Kalmış 1 Saat Daha Gecikseydim Allah Korusun Ne Olurdu Bilmiyom Yani Allaha Şükürlersun Yanmadı Bişeyler.. Son Düzenleyen Blue Blood; 20-10-2005 @ 12:00. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
|
Uyuyamıyorum, Uyuyamıyorum, Uyuyamıyorum.......... Gene Sahur Ettik Hadi HayırLısı..
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
|
gece uyumadım sabah da 3 saat bişe uyudum uykusuzm tutmayın yatacam ben ii geceelerrrr.. (uyku gibi tatlı bişe yok Şu anda bana )
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| uykusuzum yav bende cok uykusuzum bende sabah 4 te yattım 8de kalktımcokuykusuzum bugün evi bir görürsem insalla::::::::::::: -) | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Eve gitmeyi bekliyoruz, hoş ve süper bi gündü şimdi cafede ufak tefek işler ile zaman geçiriyoruz yakında tamamen geceleri aranızda olucamm.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| buraya, gece, sohbetimiz, uykusuzlar |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 277 | 4 Hafta Önce 21:02 |
| Counter-Strike Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 83 | 11-10-2009 19:20 |
| Gece - Gece Nedir - Gece Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 2 | 04-02-2009 14:11 |
| WarCraft Oyuncuları Buraya | ersenuzun067 | Online Oyunlar | 17 | 20-08-2008 23:25 |
| Seksendört - Gel Buraya | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 16:02 |