Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Forum Oyunları/Online Oyunlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-10-2005   #6 (mesaj-linki)
caglayannet

kardes bide evde nete takılırsak tamam ya zaten 12 saat önündeyiz aksam eve giitigimizde yatagı zor buluyoz bide gece olsa bitmişiz.............
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-10-2005   #7 (mesaj-linki)

Bir Bir BiriBiriLerine Bakar Bakar Bakar Dururum Giymiş Giymiş Giymiş Üstüne GüL GüL O GüLLEri SavururRrRr FaLan FiLan..

Uykusuzluğun Gözü Kör OLsun, Ne HaLe Sokuyor İnsanı
Eski 12-10-2005   #8 (mesaj-linki)
ozurlubeyin

eveeet bende yeni bi üye olarak ilk buraya mesaj yazıyorum. gerçi saat benim için daha erken daha ileriki saatlerdede atabilirim. üniversitenin labı maşallah 1 mb yle falan indirim yapıyo o denli hızlı. doyum olmuyo. bende saat 6 da lab kapanırken anca kalkıyorum. o arada da tüm interneti bilgisayara döküyorum . zaten dersim 12:40 ta başlıyo. 6 da yat 12 de kalk ordan derse. ramazanda bide sahur var gerçi ya idare ediyoz bi şekilde. falan filan... of be ne döktürdüm hemen ilk mesajdan öyle ...

Son Düzenleyen ozurlubeyin; 12-10-2005 @ 02:11.
Eski 12-10-2005   #9 (mesaj-linki)
Gece Gezecem

Bu Gece Beni Beklemeyin, Gezicem Dolaşacam. Çok Öslüyom Geceleri Sizleri Ayrı Kalmak Zor İş (:
Eski 12-10-2005   #10 (mesaj-linki)
caglayannet
uykusuz geceler

ben dün gece saat 2 de yattım sabah 8 de kalktım geldim işe bugün gider gitmez ilk işim yatmak olacak.......... cünkü cok uykususzum.... ramazan bitene kadar biraz yorulacaz...............
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bakar bakar dururum ince giymis giymis üstüne, bir bir biribirilerine bakar, bir bir biribirilerine bakar bakar, bir bir biribirilerine bakar bakar bakar dururum, bir bir biribirilerine bakar bakar bakar dururum müzik, bir bir biribirilerine bakar bakar dururum, bir bir biribirilerine bakar dururum, bir biribirilerine bakar, biribirilerine bakar bakar dururum, bır bır bırıbırılerıne bakar bakar bakar dururum,
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 170 3 Gün Önce 21:52
Kadir Gecesi ve Önemine Dair ThinkerBeLL Müslümanlık/İslamiyet 6 1 Hafta Önce 11:08
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
Mübarek Gün ve Geceler ahmetseydi Müslümanlık/İslamiyet 40 27-08-2007 11:18
Gece Yolcuları (Gece Yolcuları Kimdir? - Gece Yolcuları Hakkında) BARIŞ Müzik tr 3 24-11-2006 11:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:04Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17784405 saniyede (53.32% PHP - 46.68% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR