| | #21 (mesaj-linki) | |
|
uykusuzlar kervanına bende katılayım bari uykusuzluk meslekse hepimiz meslektaşız diimi :d
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
|
aranıza bir uyuyamayan daha katıldı kabul edermisiniz acaba Son Düzenleyen MySTeRy; 17-10-2005 @ 03:11. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
|
ee nerde uyumayanlarr??
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
|
Ben burdayım ama diğerlerini bilmiyorum | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
|
haklısın bi seni gördüm birde crashofcinnetle, sessizçığlığı | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
|
Ben Psikopat Takılıyorum.. ![]() Chat Yerindeyim Sohbet Etmek İstersenizz.. Ben Sessizliği Gözlerimle Bozuyorum p: | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
|
ben bugün erken kaçıcam yaa dün de sabah 7 de yattım 1 gbi kalktım.bari bugün erken yatimm 9 da dersim var üni.'de ii geceler iii muhabbetler herkesee.. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| İyi Geceler, Tatlı Rüyalar Uyandığında Gününde Başarılar... | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
|
ee bu gece kimse yok mu uyucakmı herkess?
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
|
ben varim simdilik ama yarin sabah 7.30 ta kalkmam gerekiyo bide arada sahura kalkmak var tabi yani bi kac saat sonra yatmak dusuyo bana | |
|
![]() |
| Etiketler |
| buraya, gece, sohbetimiz, uykusuzlar |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 277 | 4 Hafta Önce 21:02 |
| Counter-Strike Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 83 | 11-10-2009 19:20 |
| Gece - Gece Nedir - Gece Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 2 | 04-02-2009 14:11 |
| WarCraft Oyuncuları Buraya | ersenuzun067 | Online Oyunlar | 17 | 20-08-2008 23:25 |
| Seksendört - Gel Buraya | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 16:02 |