| | #31 (mesaj-linki) | |
|
KeşKe Bende Erkenden YatabiLsem Ama NerdeEeE.. Benim Uyku ProbLemLi Ark. Görmek Ne Hoş Amanında Amanınnn | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Biz bizeyiz sanırım.. Klavyeye dokunmayın ses çıkıyor ben az daha dolanım ortalıkta uyucam arkadaşlar tutamaz kimse beni sabah bankada falan işim var biraz koşturcam. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
|
sahur oldu birileri olur die düşündüm ama kimsecikler yokmuş | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
|
ama ne uykusuz sabah oLdu kimse yok herkes oyun boLumunde.. hanimişsiniz ![]() neysem gunduzcuLere ben devredeyim .. gunaydın özetLe.. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
|
kim varmış bakalım bu gecee?
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| İyi geceler arkadaşlar bana müsade bu sefer hava çok soğuk ve yorgunum yarında ufak tefek işlerim var kendinize cici bakın başka bi alacakaranlıkta görüşmek üzere.. gündüzleride sepete koymadım tabi.. cici bakın hoş kalın ben gittim bu gece kahve yapmayı unutmayın sohbetinizin yanında..! | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
|
teşekkürler CrasHofCinneT. ii geceler sana ii uykularr.. üşütme sakın | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
|
eee nerde bunlar..kimse yok mu yaa..banane işte bende yatıom şimdi | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
|
güzel bi bölüm sevdim eee yatıyomusunuz yoksa ?ben yenigeldim sabahlarız artık | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
|
walla ben şimdilik burdayım..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| buraya, gece, sohbetimiz, uykusuzlar |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Knight Online Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 277 | 4 Hafta Önce 21:02 |
| Counter-Strike Oyuncuları Buraya | RuffRyders | Online Oyunlar | 83 | 11-10-2009 19:20 |
| Gece - Gece Nedir - Gece Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 2 | 04-02-2009 14:11 |
| WarCraft Oyuncuları Buraya | ersenuzun067 | Online Oyunlar | 17 | 20-08-2008 23:25 |
| Seksendört - Gel Buraya | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 16:02 |