Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Forum Oyunları/Online Oyunlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-10-2005   #1 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

İyi geceler arkadaşlar, bir sohbet bir mesaj bırakalım gece uyumayanlar ile ortam kuralım kanlı gözleriniz ile sabahımıza bir mesaj atalım burada..

Gerçi ben şimdi uyucam yani konu içeriğini bilin diye açıklama yazdım biraz pasif kalıyorum forumda kendimi yetersiz hissediyorum yinede elimden geleni yapıyorum benim uyumam lazım yoksa bi daha uyumucam uyucak bi insan kalmıyacak hadi bakım ben kaçar sahurada az kaldı iyi eğlenceler size gün içerisinde görüşmer üzere çok çalıştık paydos zamanı..

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 22-09-2008 @ 04:41.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-10-2005   #2 (mesaj-linki)
cans

bende tuğba yani cans
Eski 11-10-2005   #3 (mesaj-linki)
no_fear_

UYUMUYANLAR ARASINDA REKOR KRABİLİRİM ÜNİV. HAYATIM BAŞLADIGINDAN BERİ GECE UYUMUYOR SÜREKLİ NETTEYİM REKORUM 72 SAAT HİÇ UYUMADIM BU KONU TAM BANA GÖRE ZTEN ATTIGIM MESAJLARIN SAATLERİNE BAKAN İYİ ANLAR
YAA 2. ÖGRETİM OLMAK HARİKA
Eski 11-10-2005   #4 (mesaj-linki)
mstiy

sahurlayalım dostlar..
Eski 11-10-2005   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Geceye Daha Çok Var

Oyy Oyyy eskiden neydim... Sabahtan Ertesi Güne Kadar Kalırdım.. Şimdi Bilgisayarı Sattık Cafe Köşelerinde Takıl Oda 1 - 2 Saat Kardeşim Yemek Vermeseniz Daha Koyacak Ama Ne Bu Böle. Ama Yakındır Dönmem En Kısa Zamanda Bi Bilgisayar Bombalamak Lazım O Zaman Mutlu Olacağım..

Gerçi Geceye ÇoK Var Ama Gece Olamıyacağımı Belirtmek İçin Yazdım Sorun Olmaz Dimi (:
Eski 11-10-2005   #6 (mesaj-linki)
caglayannet

kardes bide evde nete takılırsak tamam ya zaten 12 saat önündeyiz aksam eve giitigimizde yatagı zor buluyoz bide gece olsa bitmişiz.............
Eski 12-10-2005   #7 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bir Bir BiriBiriLerine Bakar Bakar Bakar Dururum Giymiş Giymiş Giymiş Üstüne GüL GüL O GüLLEri SavururRrRr FaLan FiLan..

Uykusuzluğun Gözü Kör OLsun, Ne HaLe Sokuyor İnsanı
Eski 12-10-2005   #8 (mesaj-linki)
ozurlubeyin

eveeet bende yeni bi üye olarak ilk buraya mesaj yazıyorum. gerçi saat benim için daha erken daha ileriki saatlerdede atabilirim. üniversitenin labı maşallah 1 mb yle falan indirim yapıyo o denli hızlı. doyum olmuyo. bende saat 6 da lab kapanırken anca kalkıyorum. o arada da tüm interneti bilgisayara döküyorum . zaten dersim 12:40 ta başlıyo. 6 da yat 12 de kalk ordan derse. ramazanda bide sahur var gerçi ya idare ediyoz bi şekilde. falan filan... of be ne döktürdüm hemen ilk mesajdan öyle ...

Son Düzenleyen ozurlubeyin; 12-10-2005 @ 03:11.
Eski 12-10-2005   #9 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Gece Gezecem

Bu Gece Beni Beklemeyin, Gezicem Dolaşacam. Çok Öslüyom Geceleri Sizleri Ayrı Kalmak Zor İş (:
Eski 12-10-2005   #10 (mesaj-linki)
caglayannet
uykusuz geceler

ben dün gece saat 2 de yattım sabah 8 de kalktım geldim işe bugün gider gitmez ilk işim yatmak olacak.......... cünkü cok uykususzum.... ramazan bitene kadar biraz yorulacaz...............
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
gece uyumayanlar, sohbetimiz, sohbetimizde, sohbetımız, uykusuzlar,
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Knight Online Oyuncuları Buraya RuffRyders Online Oyunlar 277 1 Hafta Önce 21:02
Counter-Strike Oyuncuları Buraya RuffRyders Online Oyunlar 83 3 Hafta Önce 19:20
Gece - Gece Nedir - Gece Hakkında yüksel2 X-Sözlük 2 04-02-2009 14:11
WarCraft Oyuncuları Buraya ersenuzun067 Online Oyunlar 17 20-08-2008 23:25
Seksendört - Gel Buraya Naesse Türkçe Şarkı Sözleri 0 28-05-2008 16:02