| | #1 (mesaj-linki) |
İyi geceler arkadaşlar, bir sohbet bir mesaj bırakalım gece uyumayanlar ile ortam kuralım kanlı gözleriniz ile sabahımıza bir mesaj atalım burada.. Gerçi ben şimdi uyucam yani konu içeriğini bilin diye açıklama yazdım biraz pasif kalıyorum forumda kendimi yetersiz hissediyorum yinede elimden geleni yapıyorum benim uyumam lazım yoksa bi daha uyumucam uyucak bi insan kalmıyacak hadi bakım ben kaçar sahurada az kaldı iyi eğlenceler size gün içerisinde görüşmer üzere çok çalıştık paydos zamanı.. ![]() Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 2 Hafta Önce @ 03:41. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
bende tuğba yani cans | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
UYUMUYANLAR ARASINDA REKOR KRABİLİRİM ÜNİV. HAYATIM BAŞLADIGINDAN BERİ GECE UYUMUYOR SÜREKLİ NETTEYİM REKORUM 72 SAAT HİÇ UYUMADIM BU KONU TAM BANA GÖRE ZTEN ATTIGIM MESAJLARIN SAATLERİNE BAKAN İYİ ANLAR YAA 2. ÖGRETİM OLMAK HARİKA | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
sahurlayalım dostlar.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Geceye Daha Çok Var Oyy Oyyy eskiden neydim... Sabahtan Ertesi Güne Kadar Kalırdım.. Şimdi Bilgisayarı Sattık Cafe Köşelerinde Takıl Oda 1 - 2 Saat Kardeşim Yemek Vermeseniz Daha Koyacak Ama Ne Bu Böle. Ama Yakındır Dönmem En Kısa Zamanda Bi Bilgisayar Bombalamak Lazım O Zaman Mutlu Olacağım.. Gerçi Geceye ÇoK Var Ama Gece Olamıyacağımı Belirtmek İçin Yazdım Sorun Olmaz Dimi (: | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| gece uyumama, gece uyumayanlar, gece uyumayanlar için, geceleri uyumayanlar için, kadir gece mesajlar, sohbetimiz, sohbetımız, sohbetmz, uykusuzlar buraya, uykusuzlar., |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 171 | 26 Dakika Önce 11:35 |
| Kadir Gecesi ve Önemine Dair | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 6 | 1 Hafta Önce 11:08 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Mübarek Gün ve Geceler | ahmetseydi | Müslümanlık/İslamiyet | 40 | 27-08-2007 11:18 |
| Gece Yolcuları (Gece Yolcuları Kimdir? - Gece Yolcuları Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 3 | 24-11-2006 11:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||