| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sizin SIFIR'ınız Sıfır Sıfır nedir? Ne değildir?Sıfır; Evrenin varoluş anı Sıfır; Bebeğin doğumu Sıfır; Güneşin doğuşu Sıfır; Girişimcinin cesaret anı Sıfır; Yeniden başlamak Sıfır; Önyargısız Olmak Sıfır; Diyalog sembolü Sıfır; Değişime açık olmak Sıfır; Dairenin merkezi Sıfır; Birlik ve dayanışma döngüsü Sıfır; Geleceğe bakan dürbünün ucu Sıfır; Küreselleşirken bütünleşen dünya Sıfır; Denge noktası Sıfır; Beyaz bir sayfa Sıfır; Alçakgönüllülük içinde olgunluk Sıfır; Mükemmelin Zirvesi Sıfır; Insanin iç güzelliği Sıfır; Gerçek özgürlük Sıfır; Ben değil biz olma Sıfır; Devamlılığın sırrı Sıfır; Yan tarafa eklenen değer Sıfır; Çizginin Ötesi Sıfır; Ortak Vizyon Sıfır; Hatanın yokluğu Sıfır; Bütünlüğün sembolü elma Sıfır; Objektif olma Sıfır; Maskesiz iletişim Sıfır; Doğallık Sıfır; Buzların erimesi Sıfır; Gizemli Paradoks Sıfır; Uzaklığın sonu Sıfır; Kullanılmamış ve yeni Sıfır; Operatöre bağlanma Sıfır; Başlangıç ve son Sıfır; Şimdiki an Sıfır; Insanlığın en büyük buluşlarından biri Sıfır; Dönüm noktası Sıfır; Referans noktası Sıfır; Evrendeki tüm enerjinin toplamı Sıfır; Muhteşem ve akıl ötesi Sıfır; Kalbe giden yol Sıfır; Mikrokozmos Sıfır; Kreatif düşünce Sıfır; Denize yakın Sıfır; Şiirin son dizesi Sıfır; Yerçekimin bitişi Sıfır; Gizemli şifre Ben bunları bir yerlerden yürüttüm, yeterince vaktim yoktu, kolaya kaçtım ![]() Ama bütün SIFIR'lara açığım ![]() Yani açık bir oyun.. Hadi bakalım kolay gelsin, bir acayip zor oyun ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 08-04-2007 @ 00:00. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin SIFIR'ınız
sıfır şey kocaman bi yuvarlak bi de bi de yazılıdan aldım bi nottur kendisi çok severim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sıfır bana herzaman yuvarlak olduğu için felsefe hocamı hatırlatır DDDDDDDDDDDd
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Sıfır ; Tarih dersi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin SIFIR'ınız Bitane sıfır yokki;... sıfır = hayatımdan çıkardığım dostluğuma son verdiğim insanlar sıfır=güzel sanatlar tarihi:p sıfır= ilişkiler artık sıfır olmuş.... sıfır=dünyanın ömrü çok az kaldı sanıyorum ![]() sıfır=çocuk tecavüzcüleri ![]() sıfır=kapkaç | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
SIFIR: İNSANLARIN ÇİĞ SÜT EMDİGİNİ UNUTMAK YANİ HER AN HERŞEYİ YAPABİLECEKLERİNİ UNUTUP GÜVENMEK KESİNLİKLE MİLYONLARCA 000 | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sıfır : matematik | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin SIFIR'ınız sıfır....kalp ) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
SIFIR=Sevmeyi unutanlara..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
sıfır kendini bişey sanıpta hiç bişey olmayanlara
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Sizin SIFIR'ınız Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sizin Yazılarınız | Blue Blood | Yazın Hayatı | 135 | 6 Gün Önce 00:58 |
| Sizin Şiirleriniz | Blue Blood | Yazın Hayatı | 813 | 23-09-2009 00:08 |
| Yönetmen Koltuğu Sizin | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 30-03-2009 00:29 |
| PC'niz Sizin Yüzünüzü Tanısın ve Açılsın | NervouS | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 16 | 08-06-2008 12:14 |
| Sizin Hiç Babanız Öldü mü? | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 21 | 03-01-2008 10:28 |