| |||||||
![]() |
| | #16 (mesaj-linki) |
| | Cvp: İsimler ve Anlamları (Erkek İsimleri) Özer: Özü er olan ![]() |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: İsimler ve Anlamları (Erkek İsimleri)
kendi ismimi de ben açıklayayım bari ORKAN : Denizde oluşabilecek tropikal bir rüzgarın(siklon'un) en büyüğüdür, beauford cetveline(rüzgar hızı cetveline) göre 13 üzeri tayfunlar için kullanılır, orta enlemlerde cok gozukurler ve orta enlem siklonları,dalga siklonu olarak da bilinen rüzgar çeşididir. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: İsimler ve Anlamları (Erkek İsimleri) AREL : Temiz,dürüst | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: İsimler ve Anlamları (Erkek İsimleri) Ekrem: Pek cömert, iyiliksever ben neymişim bea | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: İsimler ve Anlamları (Erkek İsimleri) slm ben ali ihsan yeni üyeyim geçerken ugradım aslında ama görünüşte sık sık görüşecegiz gibi inşallah iyi vakit geçiririz | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 2008 en popüler isimler, 2008 erkek isimleri, 2008 in en popüler isimleri, 2008 popüler kız isimleri, en popüler erkek isimleri, en popüler isimler, erkek isimleri 2008, erkekisimleri, isimler 2008, populer erkek isimleri, |
İsimler ve Anlamları (Erkek İsimleri) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İsimler ve Anlamları (Kız İsimleri) | virtuecat | Anne ve Çocuk | 26 | 28-08-2008 12:16 |
| Erkek - Erkek Nedir - Erkek Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 3 | 23-05-2008 21:51 |
| İsimler Sözlüğü | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 25-01-2008 10:12 |
| Ünlülerin Gerçek İsimleri | NihLe | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 29-08-2006 12:40 |
| Istanbul'un İsimleri | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 09-08-2006 03:34 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||