Arama

Tanıdığın Birine Aşık Olmak mı Daha Zor, Yoksa Aşık Olduğun Kişiyi Tanımak mı?

Güncelleme: 28 Ocak 2021 Gösterim: 101.584 Cevap: 60
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2006       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
‘Tanıdığın birine aşık olmak mı daha zor, yoksa aşık olduğun kişiyi tanımak mı?’

Sponsorlu Bağlantılar
Diye sordu arkadaşım.
Gözlerinde korku vardı.
Ya onu hiç tanımıyorsam? diyordu…
Söylenecek bir şey yoktu…

Susmalıydım.. Kendi yaram açıkken etrafımdakilerin yaralarını sarmaya çalışıyordum.. Ne acayip dimi onları dinlerken seni düşünürdüm hep.. Onlar bana kavgalarını, tartışmalarını anlattıklarında yüzümde hep bi tebessüm..

şimdi sana yazsam ne günlerim yeter ne ömrüm..
Keşke seni unutmam gerektiğini unutabildiğim gibi

Senide unutabilsem..!

Öyle ya Unutmuşum..

Bitmişmiş ti bu aşk…

onLy - avatarı
onLy
Ziyaretçi
3 Mart 2006       Mesaj #2
onLy - avatarı
Ziyaretçi
unutmak her nekadar zor olsada, gerektiginde unutabilmek lazim hemde hiç birsey hatirlamamakcasina unutmak..
tskler Norim
Sponsorlu Bağlantılar
(galiba asik oldugun birini tanimak daha zordur...)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2006       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aşk kaderdir.

Ask bir balondur. Insanoglu bu balonun icini cesitli gaz turevleri ile doldurur. Sonra balonun sekline bakar ve "Aaa! Evet bu olmali. Kesinlikle evet sanirsam!" der.

Neden? Cunku insanoglu tanimsiz birsey komak istemez. Tanimlayamadigindan korkmak ilk insandan beri varolan bir gududur. Korkmamak icin tanimlamak ister. Bu tanimi ise etkilendigi herseyden esinlenerek yapmaga calisir.

Bazi insanlarda ise tanimsiz olan bazi seyler kavramsiz birakilmis, bazi seyler ise tanimsiz deyip gecilmeyerek derin manalarda tanimlanmistir.

Esasinda tanimsiz demekle tanimsiz olani tanimlamis oluyoruz. Ama sadece yuzeysel bir sekilde tanimsiz diyerek yapiyoruz.


BU FORUM "YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK AŞAĞI TÜRKÜRSEN SAKAL" ATA SÖZÜNE UYUM SAĞLIYOR...!
misery_girl - avatarı
misery_girl
Ziyaretçi
16 Mart 2006       Mesaj #4
misery_girl - avatarı
Ziyaretçi
Noraynnn belki sana nasihat vericek en son kişiyim dünyayı düşün ondan sonra dünya daki insanları sonra kalbinin en derinliklerine in ordan çık aklının en derinliklerine in sonra kendi kendine konuşmaya başla sor ben kimi beğendim onu gerçekten sevdim mi yoksa aklıma mı işlendi onun yüzü die bi düşün sonra halen onu seçiyosan hayata dışarıdan bi bak daha ne güzellikler görceksin belki de gerçek aşkını görürsün...........Msn Happy ben çok konuştum galiba sorry arkadaşlar.......................
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
22 Mart 2006       Mesaj #5
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
1152iu1ct7zd


Uzakta kalsak da sevdaya senin bambaşka güzelliklerine erken
başlayan sevinçlerde sevmeyi başlatabilmektir.Sevinçleri seninle yaşayabilmektir.Uzaklarda armak yerine içimde hissedebilmek demektir.Sevdalı şarkıları dinlerken seni düşünebilmektir.inceden seni duyabilmek seni sevebilmektir.seninle yaşamayı paylaşabilmektir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2006       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tanımadığın birine aşık olmak kolay zamanla tanırsın
ama tanıdığın birine aşık olmak zor çünkü;
zamanla onu hiç tanımadığını anlarsın..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2006       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ESKİ SEVGİLİDEN ARKADAŞ OLUR MU?
"Arkadaş kalalım..." sözü, her ayrılık konuşmasının bir numaralı süsüdür. Üstelik insanlar bunu yetişkin olmakla, olgun olmakla da özdeşleştirir oldu. Bana sorarsanız kazın ayağı öyle değil. Eski sevgilinizi hayatınızdan çıkarmadan normal bir yaşam sürdüremezsiniz. İki dakika delikanlı olmak lazım hayatta.

Her ne kadar herkesin, özellikle de "ayrılalım" diyenlerin ortak dileği olsa da, ayrılıklar genellikle pek eğlenceli şeyler değildir ve çoğu zaman kanlı geçer. Köprüler atılır, cephanelikler uçurulur, eşyalar kolilere doldurulur, mektuplar kuryeyle geri yollanır v.s. Elimizde genellikle bir kalp kıran, bir de kalbi kırılan vardır. Kalp kıran taraf, uzun zamandır ağzından çıkarmaya çalıştığı bakladan kurtulmanın sevinciyle alemlere tsunami (dev dalgalar) gibi akarken, kalbi kırılan ise haftalar, aylar boyunca acılara boğulur, arkadaşlarının beynini ütüler, ailesiyle yaşıyorsa aile fertlerinin sinir sistemlerini zedeler. Birlikte bir sürü güzel şey paylaştığınız biriyle ayrılmak çok zor iştir nitekim.
Bu arada ayrılık konuşmalarının hemen hemen tamamında "hayatından çıkmak istemiyorum", "arkadaş kalabilir miyiz", "sen mükemmel bir insansın, seni kaybetmek istemem" gibi dünya populasyonunun hemen hemen tamamı tarafından kullanılmaktan aşınmış laflar sarf edilir. Bunlar bazen karşındaki kendini iyi hissetsin diye başvurulan titrek iyi niyet sözleri, bazen son derece içten gelen birer dilek, bazen de terk edilen kişinin sağladığı her türlü avantajdan bir şekilde faydalanmaya devam etmek için sapılmış yan yollardır. Ama gerçekte insan eski sevgilisiyle arkadaş kalamaz. Tabii ki istisnalar vardır ama bunlar adı üzerinde birer istisnadır ve herkesin bildiği gibi istisnalar kaideleri bozmaz...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2006       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Asik oldugun kisiyi tanimak daha zor.Zaten tanimadigin birine asik olamazsin, sadece hoslanirsin ya da asik oldugunu sanarsin...

Revo.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2006       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
AŞKIN ILKBAHARI
Asik olmak, ilkbahar gibidir. Sonsuza dek mutlu olacakmisiz gibi birduyguya kapiliriz. Esimizi sevmemek aklimizin ucundan bile gecmez. Bu bir saflik donemidir. Ask olumsuz gibi gorulur. Her seyin kusursuz sanildigi ve tikir tikir isledigi buyulu bir donemdir bu. Esimiz tipatip bize uygun gorunur. Hic caba harcanmaksizin, uyum icinde dans ederiz ve sansimizin yuzumuze gulmesinin tadini cikaririz ..
362791oq
AŞKIN YAZ MEVSIMI
Askimizin yaz mevsimi boyunca esimizin sandigimiz kadar kusursuz olmadigini ve iliskilerimiz uzerinde calismamiz gerektigini anlariz . Esimiz hata yapan, bazi bakimlardan aksayan bir insan olarak da karsimiza cikar. Surtusmeler ve dus kirikliklari belirmeye baslar, yabani otlarin kokunden sokulmesi ve yakici gunes altindaki bitkilerin fazladan sulanmasi gerekir. Artik aski vermek de, gereksindigimiz aski almakta o kadar kolay degildir. Her zamaan mutlu ve sevgi dolu olmadigimizi gorup anlariz..Bizim ask konusunda dusledigimiz tablo degildir bu. Bircok cift, bu noktaya geldiginde dus kirikligina ugrar. Ilısiki uzerinde calismak istemezler. Hicte gercekci olmayan bir tutumla, hep ilkbahar olmasini beklerler. Eslerini suclarlar ve pes ederler. Askin her zaman kolay olmadigini, arasira yogun bir calisma ve sicak bir gunes istedigi gercegini gormezler. Askin yaz mevsiminde, kendi sevgi ihtiyacimizi oldugu kadar esimizin ihtiyaclarini da doyurmamiz gerekir. Bunlar kendiliginden gerceklesmez...
362791oq
AŞKIN SONBAHARI
Yaz mevsimi boyunca bahcemize iyi baktiysak, bu calismanin sonucu olarak hasadimizi aliriz.. Guz mevsimi gelmistir. Bu altin bir cagdir, zengin ve doyurucu. Gerek kendimizin, gerekse esimizin kusurlarini kabullenen ve anlayisla karsilayan daha olgun bir asktir yasadigimiz . Bir sukran ve paylasma zamanidir. Yaz boyu cok calistigimiz icin, simdi dinlenebilir ve yarattigimiz askin tadini cikarabiliriz ..
364272zg
AŞKIN KIŞ MEVSIMI
Sonra hava yeniden degisir ve kis bastirir. Kisin o soguk, verimsiz aylari boyunca doga kendini tumuyle icine ceker, kapanir. Bu bir dinlenme, dusunme ve yenilenme zamanidir. Ilıskilerde de cozumlenmemis acilarimizla veya golge benligimizle yuzlesme zamandir. Kapagimizin acilip aci dolu duygularimizin ortaya dokuldugu zamandir. Ask ve doyum icin esimizden cok, kendimize bakmaya gereksinme duydugumuz, kendi kendine gelisim zamanidir. Yaralarin iyilesmesi, acilarin dindirilmesi zamanidir. Erkeklerin magaralarina cekilip kisladiklari ve kadinlarin kuyularin dibine indikleri zamandir bu...


364117zy
işte aşk bu böyle bişey
nerde olursan olsun kimle olursan ol böyle
aşk birini tanımak tanırken her öğrendiğin güzelliğinde ona aşık olmaktır
tabıdığıın birine aşık olmaksa sevmediğin bir yemeği sürekli yemeye çalışmaktır
çünkü o yemek hakkında herşeyi bilirsin
ama yinede bir umut belki yemeği severim diyip yemeye kalkarsın
ama ne kadar uğraşırsdan uğraş o yemeği sevemezsin
işte bu yüzden tanımadığın birine aşık olmak zordur ama yeni bir keşiftir
yeni bir heyecandır...
362648ub362648ub
ben hayatta hep yeni yemekleri denemeyi seviyorum doyasıya yemek için
PLAYBOY - avatarı
PLAYBOY
Ziyaretçi
7 Haziran 2006       Mesaj #10
PLAYBOY - avatarı
Ziyaretçi
Ikiside kolay,,,
Mesele tam olarak tanidiktan sonra, devam ettirebilmek...
Iste o skar...

Benzer Konular

22 Ağustos 2016 / Misafir Soru-Cevap
29 Nisan 2015 / Misafir Soru-Cevap
21 Aralık 2011 / Misafir Soru-Cevap
14 Ocak 2014 / nbr bebekkk Soru-Cevap