| | #1 (mesaj-linki) |
MsXLabs Askerde Bu konu tamamen Askere giden arkadaşlarımıza o bölgede yasayan diğer arkadaşlarımızdan destek almaları vb. için açılmıştır. Sadece Ziyaret edilmesini isteyen Asker üyelerimiz buraya mesaj geçebilir. Askere gidecekler: Gittiği bölge ile bulundukları birlikleri buraya not geçebilir, İsteyen tüm msx ailesi üyeleri bulundukları bölgedeki bu asker arkadaşlarımızı ziyaret edebilir ve manevi destekte bulunabilirler.. Birliklere katılım tarihleri ve muhtemel terhis zamanlarınızı yazmayı unutmayın.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde Ilk ben yaziyim ![]() 87/4 Tertip olarak kismetse 21.11.07'de ; Zirhli Birlikler Okulu ve Egitim Tumeni Komutanligi'nda acemi er olarak baslicam ![]() Varsa ayni yere gidecek arkadasimiz goruselim ![]() SERKAN OTTAŞ-G.Antep | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde
ben şu an sinop da sahil güvenlikte tcsg-72 gemnisinde serdümen askeriyim... 87//2 tertibim olası terhis tarihim ağustos 17 2008...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde 319.Dönem/5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP 12.12.2007 | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde
İşte buda askerlik yaptığım gemi ve bulunduğumuz yer.. ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| tcsg 72 gemiler, tcsg 87, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||