Arama

Tony Tony Chopper

Güncelleme: 20 Şubat 2013 Gösterim: 1.790 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Tony Tony Chopper
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



Tony Tony Chopper (Tonī Tonī Choppā) Hasır Şapka Korsanları'nın doktorudur. Chooper Hito Hito no Mi yemiş ve insan özellikleri kazanmış bir ren geyiğidir. Davul Adası'ndan tayfaya katılmıştır. Tayfaya altıncı olarak katılmıştır.

chopperdosokoipanda2

Görünümü
Chopper çoğu zaman küçük insan/ren geyiği karışımı bir şekilde gezer. Duruma göre meyvesinin gücüyle şeklini değiştirir. Sol boyuzu eskiden yaptığı bir dövüşte kırılmıştır. Bu yüzden sol boynuzunda metal bir plaka vardır. Pembe renkte üzerinde çarpı işareti olan silindir şeklinde bir şapka ve sırtına içinde tıbbi malzemelerin olduğu mavi renkte bir çanta takar. Ayrıca altına mor renkte bir şort giyer. Chopper'ın ilginç bir özelliğide diğer ren geyiklerinden farklı olarak mavi bir burnu olmasıdır. Oda Chopper'ı chibi tarzında tasarlamıştır. Bunun anlamı daha büyük bir kafa ve gözlerdir.
Chopper yabancılar tarafından hep tanukiye benzetilmiştir (Tanuki Rakun anlamına gelir. Benimde almak istediğim bir hayvandır).
Chopper'ı en şirin bulan karakter Porche'dir.
Oda Chopper'ı pembe renklerde tasarlamıştır. Nasıl koktuğu ile ilgili bir soruya ise ''Nereden bilebilirim?'' şeklinde esprili bir cevap vermiştir.


tonytonychopper2


Kişiliği

Chopper son derece ürkek ve saf birisidir. Kandırması çok kolaydır. Ne söylerseniz hemen inanır. Çocuk gibi hareketleri vardır. Tıpkı Usopp ve Nami gibi korkaktır. Bunun nedeni çocuksu oluşu ve kendindeki güven eksikliğidir. Buna rağmen kendine bir görev verildiğinde eksiksiz yerine getirmeye çalışır. Sözde övülmeyi sevmez. Övüldüğü zamanlarda ise övene dans ederek bir araba laf söyler. Chopper'ın düşünceleri CP9 Arc.'ın da gözardı edilmiştir. Chooper Usopp'un yeniden tayfaya alınmasını istemiştir. Fakat kimse Chopper'ı dinlememiştir. Ayrıca Chopper Usopp'un söylediği bütün yalanlara inanır.
Chopper çok çabuk panik olur. Hatta tıbbi bir müdahale söz konusuyken kendisinin doktor olduğunu unutup doktor diye bağırır. Mesleği olan doktorluk konusunda çok ileri bir seviyededir. Hayali bütün hastalıkları iyileştirebilen bir ilaç yapmaktır. Dr. Hogback bir çok kişiyi iyileştirdiği için ona büyük bir saygı duymuştur.
Chopper'ın bir başka saflığıda eşyaların arkasına saklandığını sanmasıdır. Saklandığı zaman duvarın arkasında kalması gereken kısmı görünür bir haldedir.

Yetenek ve Güçleri
Şeytan Meyvesi
Hito Hito no Mi
Temel Dönüşümler: Chopper bir Zoan tipi olan Hito Hito Meyvesi (İnsan İnsan Meyvesi) yemiştir. Standart Zoan'lar gibi üç temel dünüşümü vardır.
Walk Point: Chopper'ın ren geyiği tipinde dolaştığı dönüşümdür.
Brain Point: Chopper'ın en çok gördüğümüz küçük insan şeklindeki dönüşümüdür.

scope
Beyin Noktası


Heavy Point: Bu dönüşümde Chopper dev gibi kaslı bir gorile benzer.

heavypoint
Ağırlık Noktası

Rumble Ball Dönüşümleri: Chopper'ın bulduğu ekstradan dört dönüşüme daha olanak sağlayan bir toptur. Dört farklı dönüşüm tipi vardır.
Jumping Point: Chopper'ın insan/ren geyiği formunda uzun bacaklarıyla uzak mesafelere atladığı dönüşümdür.
Arm Point: Chopper'ın ikinci en güçlü formudur. Bu dönüşümde Chopper'ın kolları inanılmaz kaslara ve vuruş gücüne sahip olur.

armpoint
Kol Noktası

Horn Point: Walk Point'e benzer bir dönüşümdür. Ancak bu dönüşümde Chopper büyük bir ren geyiğine dönüşür ve büyük keskin boynuzları oluşur. Ayrıca elleri insan ellerine benzer.

hornpoint
Boynuz Noktası

Guard Point: Bu dönüşümde Chopper kürkünü kalınlaştırır ve top şeklinde delinmez bir zırha dönüştürür.

guardpoint
Savunma Noktası

Monster: Chopper üç Rumble Ball'u aynı anda yiyince girdiği formdur. Bu dönüşümde Chopper dev gibi bir yaratığa dönüşür ve bilincini kaybeder. Bu dönüşümün nasıl durdurulduğu bilinmemektedir. Chopper bu dönüşümü iki kez kullanmıştır. Birinde Franky Chopper'ı suya atıp normale çevirmiştir. Diğerinde ise Kuma patilerini kullanıp Chopper'ı başka bir yere göndermiştir.


Biyografi Konusu: Tony Tony Chopper nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

13 Aralık 2015 / careless_WhispeR Spor ww
12 Mart 2010 / _KleopatrA_ Sanat ww
4 Ağustos 2016 / Jumong Müzik ww
19 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww
12 Nisan 2013 / _EKSELANS_ Sinema ww