Arama

İkizler ve Yengeç

Güncelleme: 3 Ocak 2010 Gösterim: 28.974 Cevap: 2
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER ERKEĞİNE GÖRE YENGEÇ KADINI

Sponsorlu Bağlantılar
Yengeç kadını su grubundandır, bu onun ruh halinin gelgit olayına benzediğini gösterir. Devamlı hareket halindedir ve size yaka silktirebilir. Size aşık olduğunu iddia ederken, kibar, iyi görünüşlü, sempatik bir arkadaşınıza hayran kalabilir.

Bu kadınla birlikte, kıskançlıkta hayatınıza girecektir. Bunun nedeni anlamsız bir içgüdü değildir. Çünkü bu burçta doğanlara, aşkta kesin bir seçim yapmak çok zor gelir. Yengeç kadını ona yol gösteren ve mücadeleci bir erkek arar. 'Evet' dediği andan itibaren, bu sözünü tutacak ve iyi bir ev kadını olacaktır.

Evden uzaklaşmanızı engellemek için, rahatlıkla kendi işini bırakabilir. Tutumlu bir kadın olmasına rağmen, finansal güvenceye ihtiyacı vardır, çünkü hesapları ödeyememekten çok korkar. Onunla yaşarken kaprislerini çekmek zorunda kalacaksınız, kalbinin derinliklerini doldurmak için, yardımınıza ve anlayışınıza muhtaçtır. Siz hassas bir erkek olarak bunu başarabilirsiniz.

Yengeç kadını ailesine, ebeveynlerine, kocasına ve çocuklarına karşı içten duygular besler. Çok iyi bir annedir. Kendisine yönelik espiri yapılmasından hoşlanmaz. Yengeçler kendi hatalarına gülemezler.


YENGEÇ KADININA GÖRE İKİZLER ERKEĞİ

Birlikteliğinizde ya size katlanır ya da kalbinizi kırar. Şaşırtıcı olaylar karşısında, onun yanında kişiliğinizi kaybetmemeye dikkat edin. İkizlerin çok yönlü ilgi alanlarına katlanmayı istemek, daha önemlisi katlanabilmek her zaman kolay değildir. Size bir şey kazandırmayacak konularla aklınızın karışması tehlikesini fark ettiğinizde, kendinizi İkizlerin etkisinden kurtarmanız çok zor olacaktır.

Sizi kurtuluşu olmayan cazibesiyle kendisine doğru çeker ve oldukça da sahiplenicidir. Bazen gerçekten katlanılması zor olan anlar için yaşar. Buradan, ona gerçekten ilginç gelen bir konuda sizi unutabileceği anlaşılabilir. Bu nedenle ona sitem etmeyin, bunu anlayışla karşılamaz.

Bunun dışında seve seve flört eder ve birden fazla flörte de karşı değildir. Ve bunu, sonsuz sadakati, içten yeminlerle vaadetmesine ve gerçekten de öyle düşünmüş olmasına rağmen yapar. Bu durum size ağır gelse de onun aşkından kuşku duymayın.


YENGEÇ ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

İkizler burcu çift karakterlidir. Ruhsal sarsıntılar onlarda belirgindir ve bunun üstesinden hangi 'yarı'larıyla gelebileceklerini bilemezler. Eğer İkizler kadınıyla daha yakın bir ilişkiye girmek istiyorsanız bu değişimlere hazır olmalısınız.

Onu daha iyi anlamak için, ruhunun derinliklerine inmeye çalışmayın, bunu başaramazsınız. Aynı şekilde, onu değiştirmeye çalışmak başarısızlıkla sonuçlanır. Hesaplı ya da hesapsız sitemlerinizle bir sonuca ulaşamazsınız, çünkü o çok yükseklerdedir.


İKİZLER KADININA GÖRE YENGEÇ ERKEĞİ

Ay'dan etkilenen davranışları yüzünden acı çeken bir Yengeç erkeği için siz fazla neşeli ve canlısınız. O, çok duyguludur ve değer yargıları üzerine yapılan şakalardan hiç hoşlanmaz. İyi bir hesapçı ve çalışkan bir işadamıdır, çünkü onun için başarının önemi büyüktür.

Bunun dışında evcimendir, rahatlığı sever ve sizin ölçülerinize göre evde çok fazla zaman geçirir. Sadece onun için yaşamanızı ister. Eğer ortak ilgi alanlarınızı göz ardı ederseniz, kırılganlaşır, tepki gösterebilir ve onu yeterince sevmediğinizi düşünebilir. Para konusunda tutumludur, bazıları onun cimri olduğunu bile söyler.

Onun için para güvenliktir ve her zaman borçlarını ödeyebilmeyi ister. Eğer bir yatırım yapmak isterseniz, önce Yengece danışın. Doğum günü ve yılbaşında sizi en güzel hediyelerle şımartacaktır. Sevgili parasını, gereksiz lükslere yatırmayı kesinlikle sevmez. Ama yine de hiçbir şeyinizi eksik bırakmamaya çalışacaktır.

Sessiz ve sakin olduğuna bakıp neler olup bittiğini anlamadığını sanmayın. Yalnız kalmaya alışıktır ve sorunları tek başına halletmesi gerektiğinde, kendini iyi hissetmediği zamanlar, kabuğuna çekilme eğilimindedir.

Kararlarını, dikkatle ve çeşitli açılardan değerlendirerek verir, hiçbir şeyi aceleye getirmez ve sizin gibi hareketli bir kadını çok rahat sindirebilir. Ama yine de beraber çok mutlu olabilirsiniz. Yengecin mükemmel aşçılığından da gözlemleyebileceğiniz sanatsal eğilimleri vardır. Bunun yanında sorumluluklarını ve ebeveynliği çok ciddiye alır.
Lale_Güzeli - avatarı
Lale_Güzeli
Ziyaretçi
22 Mart 2009       Mesaj #2
Lale_Güzeli - avatarı
Ziyaretçi
ben ikizler burcuğum ama böyle değilim...Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
serdem3176 - avatarı
serdem3176
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #3
serdem3176 - avatarı
Ziyaretçi
yengeç erkeğini çok iyi tanımlamışsınız bende olan tüm özellikler sıralanmış şok oldum diyebilirim

Benzer Konular

19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
2 Kasım 2009 / KisukE UraharA Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar