Arama

Aslan Burcu Kadını

Güncelleme: 24 Aralık 2009 Gösterim: 21.712 Cevap: 8
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslan kızının ilginç bir yönü çok hassas ve anılara bağlı olmasıdır. Genelde popülerdir ve eğer bundan sonraki yaşamında sizin isminizi taşımak alçak gönüllülüğünü göstermesini istiyorsanız, pek çok rakibiniz olacaktır. Büyük olasılıkla, başka kadınlara kraliçe gibi tepeden bakarak, grubunun sosyal lideri olacak, ancak insanın silahını elinden alan böylesine içtenlik ve böylesine güzel bir gülüş karşısında, buna pek aldıran olmayacaktır. Galiba başka kadınlar onun insanları yönetmek ve onların tavırlarına, adetlerine ve davranışlarına karışmak için doğduğunu seziyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar
Zaten otoritesini elinden almaya çalışmanın hiçbir yararı olmaz. Aslan kızı canlı, akıllı ve yeterince zariftir. Doğa ona sanki iltimas yapmış gibidir. Sakın onu her sözüne bağlanıp kalacak kadar uslu bir kız gibi ehlileştireceğinizi sanmayın. Aslan kızının, ayaklarına kapanıp kendisine tapınacağını sanan bir erkek, yanılıyor demektir. Eğer sizinle uzlaşıyorsa, size saygı gösteriyorsa, arkadaşınız olmayı istiyorsa ve kendisine duygusal yönden sahip olmanıza izin veriyorsa, kendinizi şanslı saymalısınız. Bir dişi Aslan çok fazla kadındır. O lüks bir varlıktır, ucuzluk reyonlarında bulunmaz.

Aslan kadınına dikkat
Şunu akılda tutmakta yarar var ki, bir Aslan burcu kadını fırtınalar yaratabilir ve bir kadar tatlı ve zararsız görünebilir. Onun fısıltı gibi bir sesi, tatlı, nazik tavırları vardır. Bir Aslan kızı serin, durgun bir göl kadar rahat ve sakin görünebilir. Aman dikkat! Bu onun iyi bir etki yaratmak için oynadığı bir roldür. Aşk öykünüzün yıldızı olmaktan çıkartarak, oan bir yedek oyunculuk veya ikinci dereceden bir rol verin, çok geçmeden onun hiç de utangaç ve uysal biri olmadığını anlayacaksınız. Bu kıza kur yaparken atacağınız ilk adım, ona hediyeler vermektir. Bunlar pahalı olduğu ve kusursuz bir zevkle seçildiği ve siz de bunları uygun giysiler içinde kendisine verdiğiniz sürece, ne oldukları fazla önemli değildir. Sonra ona değişik şekillerde kompliman yapmalısınız. Lütfen yaratıcı ve orijinal olmaya dikkat edin. Aslan burcu bir kadın güçlü bir erkek olmazsanız, sizi sevemez.
Aynı şekilde, tenezzül ediyormuş, lütfediyormuş gibi davranışlarla kendisine hakaret etmenize izin vermeyecektir. Kendi inanışına göre o kesinlikle zayıf cins değildir. Ve işte size Aslan kızıyla güzel bir ilişki kurmanın anahtarı: Sizi baskı altına almasına izin vermeyin- siz de ondan üstün olmaya çalışmayın.
Onun giyinme odasının kapısına kocaman parlak bir yıldız yapıştırın ve kendi egonuzu da pohpohlayın. Siz yaman adamsınız, biliyorsunuz.Böyle mağrur bir dişi Aslanın sevgisini kazanacak kadar yaman.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Aslan Burcu Kadını

Aslan burcu kadını mağrur, kendine güvenen,dürüst,cesur ve iyi niyetli yapısıyla dikkat çeker. Dürüstlük aslan burcu kadını için fazlasıyla önemlidir. Karşı tarafın yalan söylediğini fark ettiği anda ondan soğur ve uzaklaşır.
Sponsorlu Bağlantılar

Aslan burcu kadını rol yapmayı ve farklı görünmeyi sever. Bu ona oyun gibi gelir. İnsanları dişiliğinden ziyade sempatik yaklaşımı ve hoş sohbetiyle etkiler. Canlı,enerjik ve neşelidir.

Değişik insanlarla tanışmaktan ve onlarla dostluk kurmaktan fazlasıyla zevk alır. Fakat dostluk kurduğu insanları özenle seçmeye gayret eder. Herkesle yakınlaşmaktan hoşlanmaz. İyi niyetlinin suistimal edilmesinden hoşlanmaz.

Aslan burcu kadını bağımsızlığına düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Kendine fazlasıyla güvenir ve gururludur. Çalışmaktan büyük keyif alır ve iş konusunda oldukça başarılıdır.

Aslan burcu kadını cömert ve bir o kadar da savruktur. Kolay kolay para biriktiremez, çünkü süsüne ve giyimine fazlasıyla para harcar. Her şeyin en iyisini sever.

Aslan burcu kadını evine bağlı ve eşine sadıktır. Ayrıca çocuklarına da fazlasıyla düşkündür. İçindeki emretme duygusu nedeniyle oldukça sert ve disiplinli bir yapı sergileyebilir.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Aslan burcu kadını 24 Temmuz-23 Ağustos

Aslan burcu kadını hassas ve anılarına bağlıdır. Birçok üstün özelliği ile ayrıcalıklı bir kadındır; akıllı, zarif, güzel, tuhaf bir popülerlik sahibi , çekici… Sessiz sakin, sevimli göründüğünde emin olun rol yapıyor, kibirli ve gururlu olduklarını açıkça gösterirler. Lüks yaşamayı severler, yürekli ve cömerttirler, fakirlik manzaraları görmekten hoşlanmazlar, bu onları bunalıma sokar. Bir eve kapanmak onun tarzı değildir. Mesleğini yapmak ister. Para kazanmak için değil saygınlık kazanmak için rekabeti severler. Erkeklerle boy ölçüşmeye bayılırlar. Konuşup, öğüt verebilecekleri meslekler onlar için uygundur. Evde olduğu takdirde de evi en kaliteli şekilde dekore etmek için bol para harcayacaktır. Kendine bakmayı sever, güzel görünmek onun için önemlidir. Tipik aslanlar spor giysileri tercih ederler ama nasıl giyinirlerse giyinsinler pahalı ve iyi dikilmiş elbiseleri tercih edeceklerdir. Pahalı ama kusursuz bir zevkleri vardır.
rap_attack - avatarı
rap_attack
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #4
rap_attack - avatarı
Ziyaretçi
aynı ben ya..beni anlatıyor valla..Tender

bütün özelliklerini taşıyorum valla Cici

emeginize saglık... Rose
nlg53 - avatarı
nlg53
Ziyaretçi
19 Aralık 2008       Mesaj #5
nlg53 - avatarı
Ziyaretçi
Tam beni anlatmış, bu kadarda özellik benzemezki demekki bir bi hikmet var bu burçlardaMsn Happy)))
seyma_06 - avatarı
seyma_06
Ziyaretçi
5 Mayıs 2009       Mesaj #6
seyma_06 - avatarı
Ziyaretçi
aynı bhenn çok benziorum burdakilerlee vallahi Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy
seyma_06 - avatarı
seyma_06
Ziyaretçi
5 Mayıs 2009       Mesaj #7
seyma_06 - avatarı
Ziyaretçi
mutLuLuk n0taLarını duyamıorum artık ! sénin dé asqın yaLanmış !
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #8
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Aslan Kadınını seviyorsanız;

Duruşuyla, konuşmalarıyla, hal ve tavırlarıyla kendine olan güveni açıkça meydanda olan bu kadınla birlikte olmanın, hayatın bir ödülü olduğunu sakın unutmayın.

Herkesin gözünün onun üstünde olacağını, her girdiği ortamda beğenileceğini bilerek bu ilişkiye başlayın. Yani onu denetlemeye kalkışmayın.
Özgürlüğüne saygı gösterin.
Ne ekerseniz onu biçeceğinizi bilin. O nedenle hareketlerinize dikkat edin.

Dürüst olun. Asla yalan konuşmayın.
Dostlarınızı özenle seçin. Çünkü bu konuda oldukça titizdir. Olur olmaz kişilerle arkadaşlık etmenizden hiç hoşlanmayabilir.

Aslan kadını kafasının içinde eğer bir şeye karar verdiyse, ondan asla vazgeçeceğini düşünmeyin.
Onu her gördüğünüzde, bir öncekinden daha hoş, güzel ve alımlı bulmanız mümkündür. Çünkü özeldir ve kolay kolay rastlanacak bir kadın değildir.

İyi niyetini asla suistimal etmeyin. Kıymet bilir bir kişi olmaya gayret gösterin.
Canlı, enerjik, neşeli ve yaratıcı olmaya çalışın.
Ona, bir kraliçeyle berabermişsiniz gibi özen gösterin.
Gururuyla oynamaya kalkmayın. İntikamı korkunç olabilir.

Evlenseniz dahi, çalışmasına izin verin. O, aktif bir kadındır.
Hayatın güzel yanlarını, keyfini ve lezzetini en seçkin şekilde çıkarması için elinizden gelin yapın.
Aslan kadını güçlü erkeklerden hoşlanır. Ne yapın edin, hedeflerinizi büyük tutun.
İş konusunda onu destekleyin, yaratıcılığını ortaya çıkarmasında ona yardımcı olun.
Başka kadınlarla kıyaslamayın. Çünkü sizin kadınınız zaten özeldir. Bunu kesinlikle unutmayın.
Ucuz numaralara kalkışmayın. Kaba davranmayın. Cesur olun.

Sizden uzaklaştığında üstüne düşmeyin. Israrcı olmayın. Eğer dönmek istiyorsa zaten bunu yapacaktır.
Emretme, isteklerini kabul ettirme bu özel kadında fazlasıyla ön plandadır. Bu hallerine mutlaka alışın.



SüPeRsiN - avatarı
SüPeRsiN
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #9
SüPeRsiN - avatarı
Ziyaretçi
Tam olarak anlayabildiğim kadın türü.
Geneli düzdür, erkek düzlüğünde. Yani, açık, net, ne istediğini bilen, kararlı ve amacını tavrını açıklamaktan çekinmeyen. yalana dolana ihtiyaç duymayan, çünkü yalan söylemesine sebep olacak korkular beslemeyen. Sebebinin ego olduğunu söylerler, aslan kadınının reddedilmeyeceği, kendisine hayır denemeyeceği düşüncesiyle isteklerini bu kadar açık söyleyebildiğini iddia edenler vardır, fakat sanılanın aksine reddedilirler de. Durum tamamen reddedilmeyi de normal kabul etmektedir.
Kalabalık ortamlara uyum sağlamak konusunda sıkıntı yaşamazlar. Tanıyanlar ya sever ya da nefret ederler, hiç tanımayanlar tarafından ise genelde sevilmezler. Birçok aslan arkadaşıma (ve bana) da söylendiği gibi kendilerini uzaktan görenler onların çok kendini beğenmiş, burnu havada, ukala olduklarını düşündüklerinden yanlarına yaklaşmazlar, fikirleri tanıyınca değişir.
Bu kadınların kendine güveni azalmaz mı hiç? Azalır elbette. Karşısına oturup kusurlarını tek tek yüzüne vurursanız ve ona kendini savunma hakkı tanımazsanız. ya da sadece giderseniz: "Bir insana yapılabilecek en büyük kötülük onunla ilgilenmemektir." sözü aslan kadınına bakarak söylenmiştir.
Kedigil familyasındanlar ya hani, elinizde onu oyalayacak bir materyaliniz varsa saatlerce sizinle birlikte eğlenirler. Sevildiklerinde mayışırlar, onun dışında sıcak bir köşeye geçip sizi izlerler. Ters hareket yapmayın, tırmalarlar, o tırnakların sebep olduğu yaralar kolay iyileşmez. Çok çabuk çileden çıkar bunlar. Dağ, taş, cam, kapı kalmaz çok sinirlenmişlerse(istisnalar hariç.).Birkaç saniye içinde kendi dünyalarını da, sizinkini de yerle bir edip gidebilirler. Ama iki dakika sonra başka bir yerde kahkahalar attığına şahit olabilirsiniz. Şaşırmayın. Genelde çok çabuk sakinleşirler.
Fazla cömerttirler, kendilerine sevgi ve ilgi veren ve yanında olmak istedikleri herkese her anlamda destek olurlar. Destek derken, aslan kadınının egosu çok şişik olduğundan çevresinde zayıf karakterli,çirkin, kendisine rakip olamayacak insanlar barındırmayı tercih ettikleri yanılgısı mevcuttur. Fakat bu bir yanılgıdan ibarettir, çünkü aslan insanları genel itibariyle zayıf karakterlere tahammül edemezler. Birey olamamış, kendilerine bir şey katmayacağını düşündükleri, kendileriyle eşit göremedikleri kişileri yakınlarında tutmazlar.
İyi tanımanız durumunda çoğunluğunun yüzünden ne hissettiğini anlarsınız, hayatı bir tiyatro oyunu bilerek, sürekli sahnedeymiş gibi davranan oyuncular oldukları da doğru sayılmaz. Dramatize etmek bu kişilerin huyu olamaz, zira kendileri olayları dramatize edemeyecek kadar gururlu ve inatçıdır. Rol yeteneklerini sadece iyi olmasalar da, "ben iyiyim"i kanıtlamak için kullanırlar. Her zaman becerebildikleri görülmemiştir, bazen salarlar.
Gurur demiştim, bu kadınlar gururludurlar, fakat gururun hangi noktada devreden çıkabileceğinin de farkındadırlar. Haksız olduklarına ikna olduklarında, hata yaptıklarını düşündüklerinde, çok sevdiklerinde gurur switch'i off konuma geçer. İmkansız gibi görünse de alttan alabildikleri gözlemlenmiştir. Fakat gururlarını tabiri caizse ayaklar altına aldırdıkları zamanlar yaptıklarını bir lütuf olarak görmeyecekleri ve ne kadar yüce gönüllü olduklarını belirtmeyecekleri anlamına gelmez.
Çabuk sinirlenip, çabuk sakinleşirler demiştim değil mi? İşte tam olarak bu sebeple bu insanlar kendilerine hata yaptığını düşündükleri kişilere karşı fazla affedicidirler. Kin tutma becerileri oldukça zayıftır. Karşılarındaki kişilerin hatalarını anladıklarını düşündükleri ya da kendilerine bunu açıkça ifade ettikleri noktada hemen yumuşarlar. Onlar için önemli olan hatalardan ders alınmasıdır, gerçekleşenlerle geriye dönüp uğraşmazlar. Ancak eksik kaldıkları bir nokta vardır: kendilerine zarar veren şeyleri çok kolay sineye çekebildikleri için aynı kişilerden gelen benzer davranışlara çoğunlukla maruz kalırlar ve yine zarar görürler. Kısacası kendileri olanlardan ders çıkaramazlar. Dışarıya verdikleri izlenim daha mesafeli olduğundan kendilerine çoğunlukla en yakınlarındakiler en çok zarar verebilenler olur.
İnsanları hayatlarına çok kolay sokuyor gibi görünseler de, aslında kolayca hayatlarına dahil olamazsınız bu kişilerin, bunu hayatlarına girdiğinizi düşündüğünüz süre zarfında, başlarda sizinle pek ilgilenmemelerinden anlarsınız. Eğer ki sizin ilgilenmenizi talep etmeden, o sizinle bir şekilde ilgilenmeye başlamışsa anlayın ki hayatına almıştır sizi. Hayatından çıkmanız da girmeniz kadar zor olur. bardağı taşıran son damlaya kadar kişileri hayatlarından çıkamamaya and içmiştir resmen bu kadınlar. bir tanesi de değil, birçoğu böyle. Alttan alırlar, göz yumarlar, susarlar, gerektiğinde karşılarına alır konuşur, rahatsızlıklarını belirtirler, ama hayatlarından çıkarmazlar. Ancak bu kararı verip, hayatlarından sonsuza dek çıkarırlarsa da bir daha asla eskisi kadar yakın olmazlar. Küserler demiyorum fark ettiyseniz, sadece onlar için alelade bir insan haline gelirsiniz, onlara ulaşamazsınız.
Hayattan çıkarmayı sevmedikleri gibi çıkarılmaktan da hiç hoşlanmazlar. Bir şekilde çıksalar bile, ucundan kıyısından o kişilere faydalarının dokunmuş olduğunu düşünmek, hayatlarında iz bırakmış olmak, arada hatırlanmak isterler. Kendileri bunu yaparlar çünkü.
Bu kadınlar kıskançtır. belli etmeseler de kıskanıyorlardır kesin. Ama bu öyle böyle bir kıskançlık da değildir. Yakın arkadaşlarını diğer arkadaşlarından, anne-babayı birbirinden, sevgiliyi hemcinsten ve sevgilinin cinsinden, hatta sevgiliyi telefonundan, kitabından, bilgisayarından, televizyondan, sevdiği şarkıdan, henüz üç yaşında bir kardeşi varsa ondan bile kıskanabilecek kapasiteye sahiplerdir. İlginin kendi üzerinden başka bir şeye kaydığı an ilgiyi üzerine toplayan şeyi sevmezler özetle. Ancak bu durum kendilerine güvenleri ile çatıştığından genelde dışarıya pek bir şey belli etmezler, çok ciddi bir tehdidin söz konusu olmadığına ikna olurlarsa rahatlıyorlar zaten, alışıyorlar. Siz de bilmiyormuş gibi davranın, panik de yapmayın. Kıskanılmak da çok hoşlarına gider, fakat bu kadar kıskanılıp, kıskançlık aşırı miktarda belli edildiği noktada kaçarlar.
Maçoluğa katlanamazlar.(istisnalar hariç.)
Ayran gönüllü değillerdir bunlar. Bir insana ilgi duyuyor olmak kendileri için kabullenilmesi yeterince zor bir durum olduğundan, bunu kendilerine itiraf edebildikleri noktada o kişilerden kolay kolay vazgeçmezler. Bazı kesimler beraberliği olsa bile flört etmekten çok hoşlandıklarını söyler. Ancak onlar çoğunlukla yaptıklarının flört olarak algılandığının farkında değillerdir. Hatta niyetinizi anlayacağı şekilde belli etmemişseniz, birçoğu işin flörtten çıkıp yakınlaşmaya varacağını yakınlaşıldığı an fark eder. Bunun dışında sadıklardır. Reddetmeyi bilirler, iyi de becerirler. Bir aslan kadını ile beraber olup, aldatılacağı sanrısına kapılan erkekleri anlamam bu sebeple. Çünkü büyük çoğunluğu "yedekte dursun" mantığı ile düşünmez, ayrılıp ne halt yiyecekse o zaman yer. Ne de olsa o bir aslandır ve biriyle beraber olmayı gerçekten isterse istediğini bulur.
Güvenmeyi çok önemserler, kendilerine güvendikleri için kendilerine güvenen ve başkalarına da güven telkin eden insanlar ilgilerini çeker. Güvenmedikleri insanlarla ise sadece eğlenip, iyi vakit geçirirler, fazlasını aramazlar.
Çok para harcar bunlar. Özellikle dikkat etmezlerse, 1 aylık maaşlarını bir gecede yiyebilecek kafada insanlar, ancak kendi paralarını. Lüks düşkünlükleri zengin koca fantazisine dayanmasa da, genelde kendi çaplarında iyi yaşamayı seven ve bunun için uğraşan insanlardır.
Hırslıdırlar, fakat hırsları yeryüzüne kişilerle rekabet bazında değil, kendilerini aşmak şeklinde tezahür eder. Kendilerinden memnun olsalar da, daha iyi olmaya çabalamaktan vazgeçmezler. Birinden daha iyi olacaklarsa, bunun kendi başarıları olmasını isteyeceklerinden dalaverelerden, ayak kaydırmalardan, entrikalardan hoşlanmazlar. beceremeyeceklerinden değil, yapmayı sevmediklerinden bu tarz kişilerden ve rekabet ortamlarından uzak durmaya çalışırlar.
Güçlüdürler, tek başına ayakta durmak onları o kadar da zorlamaz, özgürlüklerine o kadar düşkündürler ki, bunun için herkesle her an çatışabilirler. Emir verilmesine, hesap sorulmasına katlanamazlar, işin doğrusu olay tamamiyle doğru kelimeleri doğru ses tonunda söylemektedir. Özgürlük sevdası yüzünden gereğinden fazla kırıcı davranabilir ve bu yüzden dışarıdan güven vermeyen bir imaj çizebilirler. Onlar sadece özgür olduğunu düşünmeyi isterler aslında. Canları istediğinde çekip gidebileceklerini, hiç bir şeyi umursamayabileceklerini bilmelerine rağmen istediklerinde bizzat kendileri kendilerine sınırlamalar getirebilir. Önermekten zarar gelmez, ama yine de o sınırlamaları siz getirmeyin, kükrerler.
Çok zor insanlardır, ancak kıymetlerini bildiğinizi düşünüyorlarsa asla kaybetmeyeceğiniz insanlardır.


Bkz: Kendimden Biliyorum.


Benzer Konular

30 Haziran 2009 / Misafir Burçlar
23 Ekim 2016 / Misafir Burçlar
5 Ocak 2013 / Bia Burçlar
30 Haziran 2009 / The Unique Burçlar
14 Haziran 2010 / after Burçlar