Arama

İkizler ve Başak

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 21.159 Cevap: 0
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
İkizler ve Başak

Sponsorlu Bağlantılar
İKİZLER ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Başak kadını çok pratik zekalı ve mantıklı bir kadındır. Mükemmele ulaşmak için güçlü bir istek duyar. Güvenilir, doğru sözlü ve düzenlidir. Ani fikir değişiklikleriniz onu şaşırtacaktır ve bunları belki de zayıflık veya yüzeysellik olarak görecektir.

O, gerçek bir erkek ister, 'muhallebi çocuğu' değil. Sizin için duygunun ön planda olduğu şeylerde, o genellikle mantığını dinleyecektir. Düzen onun için, yaşamın en önemli parçasıdır ve bunu uygular. Özel hayatında olduğu kadar, çevre temizliğine de duyarlıdır.

Serinkanlı, ciddi, gösterişsiz ve edalı bir kadındır. Toleranslı, sabırlı ve iyi huylu olabilir. Enerjisi ve azmi genelde şu üç şey için yeterlidir; Her işi en iyisi olmak mantığıyla ele alır. Her şeyi dener ve özenle planlar. Sonuçta başarılı da olur.

Geç evlenir, mükemmel bir ev kadını ve annedir. Onu gerçekten sever ve yarı yolda karşısına çıkarsanız, size ilginç ve dürüst bir eş olacaktır. Onun soğuk ve serinkanlı dış görünüşünün altında bir tutku ateşi yanar. Gerçekten severse, bütün sınırları yıkar. Başak kadını ikiyüzlülüğü sevmez, kendisi hakkında yapılan eleştirileri kaldıramaz ve hataları görüp düzeltmek ona zor gelir. Tutumludur.


BAŞAK KADININA GÖRE İKİZLER ERKEĞİ

Bu iki burcun bir çok ortak ve karşıt yönleri vardır. İkisi de Merkür tarafından yönetilir. Bu gezegen zeki İkizlere ve çözümleme yeteneği mükemmel olan Başağa farklı karakterde zihinsel hareketlilik verir. Diğer yandan İkizler hava grubundandır. Bu onları hesaplanamaz yapar ve değişim çabalarının temelini oluşturur.

Başak tam tersine toprak grubunda hayata gözlerini açmıştır ve daha çok deneyimlerine güvenir. Bu ilişkide uyum potansiyeli çok fazladır. İkizler erkeği, sizin soğuk olmanıza asla izin vermeyecektir. Ya ondan büyülenirsiniz ya da onu dönek ve yüzeysel bulursunuz.

Çok cazibeli olmasına rağmen, onun maceracılığı ve ani ruh hali değişimleri sizi deli eder. Bin şeyi, bir anda yapabilir (çok azını bitirmesi olasıdır). Kesinlikle sıkıcı bir eş değildir. Hareketli aşk hayatı ve çabuk sıkılma hastalığı, onun bir evlilik için pek uygun olmadığını gösterebilir Bu nedenle hayatınızın erkeği değilse, hiç ümitsizliğe düşmeyin. İkizler erkeğiyle bir kaçamak yine de sizin için unutulmaz bir deneyin olabilir.


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

İkizler kadınının yanında neyle karşı karşıya olduğunuzu asla bilemezsiniz. İnsanın tutmayı başaramadığı bir cıva küresi gibidir. Ani ruh hali değişimleri sizin için anlaşılmazdır. Sık sık harika bir şey karşısında şaşırıp kalmak isterseniz, bunu onunla deneyin.

İkizler kadını cazibesinden emindir ve erkekler karşısında alışılmamış başarılar elde etmiştir. Onunla olmak çok eğlencelidir. Partilerde ve samimi buluşmalarda onunla çok eğleneceksiniz. Ama sıkı bir beraberlik için çabalıyorsanız, yaşama açlığını biraz olsun yenmesini beklemeniz gerekecek.

Kendisiyle ve dünyayla anlaştığında ve alışılmamış hayat biçiminin uzun vadede bir şey getirmediğini fark ettiğinde, sizin için vakit tamamdır. Ama dikkat: onu değiştirmeye çalışmayın. Sizin hayal ettiğiniz özenli anne ve iyi bir ev kadını olmak, İkizler kadını için imkansızdır.


İKİZLER KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Bir Başak erkeğiyle mutlu olabilmeniz pek mümkün değildir. Çok katıdır, ayakları yere basar, fantazileri ve pratik zekası yoktur, kolay kolay uyum sağlayamaz. Sakin, soğuk ve hükmedicidir. Umursamaz olduğu söylenemez, çünkü her şey ona göre düzgün ve açık olmalıdır. İlk tanıştığınızda davranışları ve çekingen tarzı sizi etkileyecektir. Ama sakin düşününce, onda kolay kolay romantizm ve şefkat bulamayacağınızı keşfedeceksiniz.

Başakların açıklık ve dürüstlük gibi yönleri de vardır. Eşine karşı her zaman saygılı ve kibar olacaktır, sadık ve dikkatli bir aşıktır. Ama hayatınızı avucu içine alma alışkanlığı olmasaydı, sizin için daha iyi olurdu. Bağımsızlığınızı ve kariyerinizi korumak istediğinizi söylediğinizde, aşırı tepki göstermeyecektir.

En büyük endişesi reddedilmektir. Sizi anlamak için çok uğraşacak, ama başaramayacaktır, analitik fikirleri size göre negatiftir. Düzen, disiplin ve açıklık her konuda hayatının temelidir. Ev işlerinde kendine düşen payı severek yapacaktır, ama yine de peşinizde koşuşturup etrafı toplamayı sevmez.

Sizi seçtiyse, ilgi bekler ve korunmak ister. Babalık, onu tatmin etmediği için, bu konuda pek başarılı olamayacaktır. Eğer Başak erkeğini böyle kabul ederseniz, evliliğiniz mutlu olacaktır.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

3 Ocak 2010 / Lavie Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
26 Haziran 2009 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar