Arama

İkizler ve Aslan

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 18.604 Cevap: 0
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
İKİZLER ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Sponsorlu Bağlantılar
Hakimiyet için doğmuştur, neyi yapması veya yapmaması gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmaz. Aslanlar fantastik kadınlardır, ama bağımsızlıklarını koruyacaklardır. Doğa onlara toleranslı davranmıştır, herkesten fazla gıpta edilecek özellikleri vardır. Aşırı güzelliği, seksiliği, enerjisi, anlayış ve iyimserliği ile sizi şaşırtacaktır.

Pozitif düşünceli İkizlerdensiniz, onun coşkusuna ayak uydurabilirsiniz. Eğer onun kalbini kazanabilmiş ve ona 'evet' dedirtebilmişseniz, kendinizle gurur duyabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi güçlendirecektir. Mesleki açıdan da daha iyi bir kadın bulamazsınız. O, patronunuzun da hoşuna gidecektir, bu bazı şeyleri kolaylaştırabilir. Arkadaşlarınız zaten ondan hoşlanacaklar, ama eşit haklar talep edeceklerdir.

Aslan kadını güzel şeyleri, kürkleri, moda olan kıyafetleri sever, bu nedenle iyi para kazanmanız gerekiyor. Uyanık ve yaman zekanız onu daima yeni fikirler bulmaya yöneltecektir. Dil kursundan, bale dersine oradan da yeni bir filme girebilir. İkinizin de para biriktirme yetenekleri yoktur. Aslan kadınıyla anlaşmak için, en iyi yol olan orta yolu bulmalısınız.


ASLAN KADININA GÖRE İKİZLER ERKEĞİ

Aslan kadınının, İkizler erkeğinde sevdiği özellikler; canlılığı, şefkati, uyanıklığı, hoşgörüsü ve pervasızlığıdır. O, Aslan kadınına samimiyetle hayran olacak ve onu takdir edecektir. Acaba Aslan kadını, onun kendisine yakıştırdığı anne rolünü oynamak ister mi?

İkizler erkeği, kendisine dur diyecek, abartılı davranışlardan koruyacak ve onu devamlı dizginleyecek birine ihtiyaç duyar. Ama hiç bir zaman, kendisine talimat verilmesine ya da hükmedilmesine tahammül edemez. Burada gururlu ve baskın Aslan kadını için çok fazla tehlikeli madde var.

Her şeye rağmen o. hayatınızın erkeği olmak zorundaysa, beraber çok eğleneceksiniz, çünkü atılganlık ve eğlenceye düşkünlükte ikizler erkeği, Aslan kadınından aşağı kalmaz.


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

İkizler kadını çok baştan çıkarıcıdır ve Aslan erkeğine göz ucuyla işaret ettiğinde, erkek buna uzun süre dayanamaz. Hayatı seven, ruhsal olarak zengin, atılgan, cazibeli ve şakacı olan İkizler kadını, bir sohbet arkadaşı olarak erkeğin tüm zekasını çalıştırır ve ona daima meydan okur.

Aslan erkeği ona her zaman bir şeyler sunmalı ve çılgınlıklarıyla başa çıkmaya hazır olmalıdır. Bu kadar çok yönlü aşırılıklarıyla hayat çok heyecanlı olabilir. Emirlere ve haddini bildirmelere gücenir ve Aslanın hükmetme hırsı patlama noktasına geldiğinde, onu bundan vazgeçirebilir.

İkizler kadını biraz daldan dala konan yüzeysel biri olabilir, ama erkeğin aşkı yeterince büyükse, bu sorun olmayacaktır. Aslan erkeği ve İkizler kadını çok göze çarpan bir çifttir. Merkezde dururlar ve bu işe yarar. Eğer ilişki uzun sürecekse Aslan erkeği, İkizler kadınının özgürlükleri konusunda duyarlı olmak zorundadır, kadın kendini kilit altında hissederse, somurtkan ve çekilmez olabilir.


İKİZLER KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

Bir Aslan erkeğiyle kaçınılmaz olarak sadece ikinci kemanı çalabilirsiniz. Her şeye rağmen güçlü, gururlu Aslanın, çok fazla sevgi ve şefkate ihtiyacı vardır. Çok becerikli olmasına karşın, her zaman kendine güvenin özlemini çeker. Eğer itici özelliklerine rağmen onu severseniz, onun kendine güvenini her ihtiyacı olduğunda güçlendirmelisiniz.

Aslan erkeği dişiliği ön plana çıkaran kadınları sever ve çok sahiplenicidir. Eğer kendi bildiğinizi okumaya kalkarsanız, konuşulan konudan, akşam yemeğinin gidişatına kadar her şeyi sorgulayacaktır. Özgürlük hakkındaki fikirlerinizi onun yanında gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Eğer ona kıskançlık fırsatı verirseniz, onu istediği gibi eğlendirmiş olursunuz. Göze batmak, şaşırtmak ve saygı görmek ister.

Gerçek Aslan yüce gönüllü ve asildir. Uyumlu hareketleri, dengeli davranışları, keskin bakışları, zevkli giyimi, ona güçlü bir çekicilik kazandırır. Parasal olanakları yeterli olmasa bile, her şekilde lüksten hoşlanır. Karısıyla gurur duymak ve onu herkesle tanıştırmak ister. Bu nedenle, dış görünüşünüzün güzel ve bakımlı olmasına dikkat etmelisiniz.

Ev işlerinde çok beceriklidir, zor işleri size yaptırmayacak, bunlarla kendisi ilgilenecektir. Çoğu durumlarda erkekliğini ön plana çıkarmasına rağmen, çok şefkatli ve uyumlu bir aşıktır. Dürüstlüğü sever ve çapkın değildir, ama bu tahrik edilirse 'hayır' demeyeceği anlamına gelmez. Kesinlikle büyük bir aile istemez. Çocuklarını sevecektir.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
26 Haziran 2009 / Misafir Taslak Konular
31 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar