Arama

Ay'ın Etkileri - İkizler

Güncelleme: 2 Kasım 2009 Gösterim: 4.919 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
21 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Ay'ın Etkileri - İkizler;
Ay'ın değişken ve nemli tabiatıyla ikizler'in değişken havası si­zi hem fiziksel, hem zihinsel ola­rak çok hareketli biri yapıyor, okumadığınız çalışmadığınız yada iletişimde bulunmadığınız zamanlarda, ya birilerini ziyaret ediyor, ya yürüyor, ya bir vasıtayla geziyor, ya da kısa yolculuklar yapıyorsu­nuz. Birden fazla eviniz var ve büyük ih­timalle evinizi sık sık değiştiriyorsunuz. Ay'ın pozisyonunuzu entellektüel açıdan ele alacak olursak iyi kitapları, bilimsel ve edebi konu­ları okumak ve tartışmaktan zevk alıyorsunuz, diyebiliriz. Şu ya da bu şekilde kafanızla yaşayan biri­siniz. Hayatınızı bir entelektüel olarak kazanıyorsunuz... Ya yazar, ya öğretmen, ya gazeteci, ya satı­cı, ya desinatör ya da sunucu ve­ya spiker.
Sponsorlu Bağlantılar

Eviniz gibi işinizi de sık sık de­ğiştiriyor olabilirsiniz. Tabii birden fazla mesleğiniz de olabilir. Sağ ve sol elinizi aynı maharetle kul­lanıyor bile olabilirsiniz, iki işi aynı zamanda yapabilirsiniz, iyi bir yazar, özellikle romancı olmak için her türlü imkâna sahipsiniz. Sebatınız eksik olabilir ya da baş­kalarıyla ilişkilerinizde pek de dü­rüst sayılamayacak biçimde dav­ranabilirsiniz, işte bu yüzden di­siplin isteyen romancılıktan çok kısa öyküler veya şiir yazmayı ter­cih edebilirsiniz.

Güneş'in veya Ay'ın ikizlerde olduğu bir şema, doğum sırasın­da ters bir aspektten etkilenmişse, sonuç genellikle kötü planlar, komplolar yapma ya da dürüstlük dışı işlerle uğraşma şeklinde be­lirir. Dostlarınız ve ortaklarınız açı­sından daha da beteri siz bunu idealistsiniz. Ay'ın Aslan Burcunda olması genellikle yüksek zekâ düzeyiyle bağlantılı olur. Sanatı, tiyatroyu, müziği, resmi ve edebiyatı sevme­yi beraberinde getirir. Bazı lüksleri de çok seviyor olabilirsiniz... Mü­cevher, şık giysiler, vb. gibi şey­lere tutku duyabilirsiniz. Canlı, se­batkâr bir ruhunuz, işlek bir kafa­nız, iyi organizasyon yeteneğiniz var. Ancak yazı yazma ve kompo­zisyon yeteneğiniz gelişmemiş olabilir.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Kasım Ayı - Dolunay Etkileri:

Sponsorlu Bağlantılar
İkizler Burcu:

2 Kasım Onikinci Eviniz Boğa Burcu’nda bir dolunaya ev sahipliği yapacaktır. Gizli kalmış bir konu gün ışığına çıkabilir. Bu konu bir hastane,bakımevi ya da benzeri kurumlarla ilgili olabilir ya da geçmiş yaşamınızdan benzeri bir durum gün ışığına çıkabilir. Bu anıları keşfetmek isterseniz ayın 2’sinde ya da o tarihlerde gördüğünüz rüyalara önem verin. Bu ay ofis flörtünüz görünenden daha derin bir hal alacak. Jüpiter artık doğru yönde dönüyor olacağından olaylar sizin için doğru yönde gelişecektir. Profesyonel anlamdaki gayretlerinizi tam gaz harekete geçirmenin tam zamanı.

Kaynak. ekolay


Benzer Konular

22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
3 Eylül 2009 / KisukE UraharA Burçlar
19 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar