Arama

Plüton'un Etkileri - İkizler

Güncelleme: 19 Haziran 2009 Gösterim: 4.206 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
19 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Plüton'un Etkileri - İkizler;
Sır tutamayan, içinde ne varsa hemen söyleyiveren birisiniz. Dü­rüst görüşleriniz var. Çağdışı kal­dığına inandığınız kişilerle bir ara­da olmaktan, onlarla konuşmak­tan hoşlanmazsınız. Dünyanın po­litik önderleri aracılığı ile yayılan düşünceleri pek tutmazsınız. Çevrenizde olup biten her şeye karşı uyanıksınız. Gazete okumaktan, onlarla konuşmaktan hoşlanmaz­sınız. Dünyanın politik önderleri aracılığı ile yayılan düşünceleri pek tutmazsınız. Çevrenizde olup biten her şeye karşı uyanıksınız. Gazete okumaktan, televizyon iz­lemekten geri durmazsınız. Kendi yöntemlerinizi kendiniz bulmuş­sunuz. Ruhsal değişikler nedeniy­le yada hiç hesapta yokken ka­ramsar olup acı çekersiniz. Tartış­malarda sinirlerinizi kontrol et­mekte ustasınız. Yanılgı ve zayıf­lıklarınızı örtmede üstünüze yok­tur. Olayları hemen kavrarsınız. Hiç kimse sizi uzun süre al­datamaz.
Sponsorlu Bağlantılar

Her şeyde gelişmenin yolları­nı ararsınız. Hiçbir zaman sonunu­zun geldiğine inanmazsınız, çün­kü ölümden sonra yaşamın sürdü­ğüne inanırsınız. Sizce ölüm bir başka başlangıçtır. Her zaman keşfedilecek bir şeyleri olduğuna inanırsınız, in­sanlar arasında işbirliği sağlaya­rak onları örgütlemek sizin işiniz­dir. Onları inandırarak yüreklendi­rirsiniz. İyi bir öğretmen, yazar, de­sinatör, yada kuramcı olabilirsi­niz. Eski düşünceleri kafalardan atmak ister, yeniliğe dönük basit ve açık düşünceler öne sürmek­ten hoşlanırsınız. Çok duygusal, sinirlilik derecesinde uyanıksınız. Olağanüstü ruhsal olaylarla ilgili araştırmalara yatkınsınız.

Plüton kötü etkiler almışsa hiçbir zaman gerçek başarıyı tadamayabilirsiniz. Bir iş üstünde ka­rarlı olamamanız yüzünden kalıcı bir iş yapmanız olanaksızdır. Kadınsanız birkaç kez evlene­cek, yine de aradığınızı bulamaya­caksınız. Başkalarını alaya alan, onları öfkelendirerek hoşnut olan tuhaf bir şaka tarzınız var. Acıma­sız bir eleştirmen yada dedikodu­cu olabilirsiniz.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
21 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
19 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar