| | #1 (mesaj-linki) | |
| PHP ile Veri Tabanındaki Bilgileri Listelemek
Evet Forumium sitesindeki ilk konumu açayım... PHP bildiğimiz gibi birçok veri tabanı ile çalışır bunların en başındada MYSQL gelir.Bu anlatacağım derste MYSQL de oluşturduğumuz veri tabanındaki bir tablodan veri listeleyecez..Bizim veri tabanı adımız msxlabs olsun ve bilgilerimizde uyeler tablosunda olsun ve tablomuzda id,kullaniciadi,cinsiyet ve email alanları olsun ve bu alandaki bilgileri listeleyelim. Evet bir ön bilgiden sonra anlatıma başlıyorum. ilk olarak veri tabanına bağlanmamızı sağlayacak olan ayar.php dosyası oluşturalım.. ayar.php içeriğini alttaki gibi yapalım.. PHP Kodu: PHP Kodu: Listelemeyi yaparken sıralamayı sondan başa doğru yapmak için $sor = mysql_query("select * from uyeler order by id ASC"); satırını $sor = mysql_query("select * from uyeler order by id DESC"); olarak değiştirebilirsiniz. ASC baştan sona,DESC sondan başa doğru listelemenizi sağlar. Anlatım : Kaptan Jack (Hamdi Kalaycı) Kaynak göstermeden alıntı yapmak yasaktır.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PHP ile Veri Tabanındaki Bilgileri Listelemek TeşekkürLer | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgileri, listelemek, php, tabanındaki, veri |
| php listeleme, php veri listeleme, |
PHP ile Veri Tabanındaki Bilgileri Listelemek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Advanced NTFS Recovery - Veri Kurtarma Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 3 Gün Önce 16:40 |
| Veri Tabanı - Veri Tabanı Nedir - Veri Tabanı Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 1 | 1 Hafta Önce 22:58 |
| Active@ Uneraser - Veri Kurtarma Yazılımı | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 7 | 24-03-2009 05:06 |
| Veri - Veri Nedir - Veri Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 08-03-2009 05:12 |
| Excel'de Veri Doğrulama (Video) | asla_asla_deme | Eğitim Bilimleri | 0 | 04-11-2008 15:55 |