bir hotmail adresinin bilgilerine ulaşmak istiyorum adı , soyadı, doğum tarihi, .... kayıt esnasındaki şifresi çalma açısından değil bilgilerini sadece. tşkler
EN İYİ CEVABI Keten Prenses verdi
Alıntı
TEKSİLAHJ0RDAN adlı kullanıcıdan alıntı
E-Postanıza Girin Ve Sağ Taraftaki Seçenekler'i tıklayın.Açılacak Pencerenin En Altındaki (DİĞER SEÇENEKLERE) TIKLAYIN---Ordanda Hesabınızı Yönetinin Altındaki---kişisel bilgileriniz görüntüleyin ve düzenleyin var oradan yapacaksınız.
E-Postanıza Girin Ve Sağ Taraftaki Seçenekler'i tıklayın.Açılacak Pencerenin En Altındaki (DİĞER SEÇENEKLERE) TIKLAYIN---Ordanda Hesabınızı Yönetinin Altındaki---kişisel bilgileriniz görüntüleyin ve düzenleyin var oradan yapacaksınız.
bir hotmail adresinin bilgilerine ulaşmak istiyorum adı , soyadı, doğum tarihi, .... kayıt esnasındaki şifresi çalma açısından değil bilgilerini sadece. tşkler
Messengerda ilgili kişi üstünde sağ tık
Messengerda ilgili kişi üstünde sağ tık
görüntüle // profil
Burdan eğer bilgileri herkeze açmışsa gözükür.
ben hotmail hesabımı alırken oraya farklı bir isim soyisim yazmıştım şimdi onu değiştirip gerçek isim we soyismimi yazmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağıma dair bilgim yok yardım edebilirmisiniz lütfen