Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-11-2005   #1 (mesaj-linki)
Divx Filmlerimizi VCD Yapalım [Resimli Anlatım]

TMPgenc programının en güzel yönlerinden biri de , Divx dosyalarını mükemmel bir performans ile VCD'ye dönüştürmesidir.Aşağıdaki resimlerde anlatılanları aynen uygulayacak olursanız, divx filmlerinizden yüksek kalite görüntüye sahip VCD filmler elde edebilirsiniz.Elinizde MOV uzantılı dosyalarınız varsa, ve TMPgenc programı ile filmlerinizi birleştirmek, VCD'ye ,DAT uzantılı dosyalara vs. çevirmek için mutlaka söz konusu QTReader.vfp isimli eklentiyi TMPgenc programının dizini içine atmalısınız..Onuda Rapid'e ekledim zaten...

Download :
http://download1.pegasys-inc.com/dow...staller-DL.exe

Son Düzenleyen NeutralizeR; 29-09-2007 @ 22:59.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-11-2005   #2 (mesaj-linki)

Nero Burning ROM'da yeni Video CD yazdırma ekranına girin. VCD yapmak istediğiniz film dosyasını sürükleyip Nero Burning ROM'a bırakın. CD'ye yazmadan önce film dosyasının formatını Nero Burning ROM VCD uyumlu hale getirecek, sonra CD'ye yazacak...

Eğer CD'ye yazmak istemiyorsanız, sadece VCD uyumlu video dosyam olsun, harddisk'te dursun diyorsanız...

Nero Burning ROM dosya dönüştürme işlemine başladıktan sonra, sürücüden boş CD'yi çıkarın.

C:\Documents and Settings\*NeutralizeR\Local Settings\Temp (*sizin windows oturum açma adınız)

Klasörüne gidin ve 500-600 MB'lık olan dosyanın uzantısını .dat yapın ve istediğiniz bir yere kopyalayın.

Bu işlem için özel yazılmış programlar var ama Nero Burning ROM'la da yapabileceğinizi belirtmek amacıyla bu mesajı yazdım.

Saygılar

Son Düzenleyen NeutralizeR; 28-11-2005 @ 20:35.
Eski 05-05-2006   #3 (mesaj-linki)
Dogukans
Cvp: Divx Filmlerimizi VCD Yapalım [Resimli Anlatım]

Emeğinize sağlık yararlı bir anlatım olmuş
Eski 09-05-2006   #4 (mesaj-linki)
Bozkurt41

altyazılar nolacak
Eski 01-04-2007   #5 (mesaj-linki)
Tevbas

Alt yazılar içinde başka programlar vardostum.Eğer alt yaziyi Film ile aynı isimde aynı klasöre koyarsan Divx playerde veya Vcd de izleyebilirsin ama çok dandik olur yani .sub dosyasından nasıl okursa artık VCD veya DVD in. Fakat alt yazıyı filmin içine gömersen eğer o zaman durum biraz değişik oluyo tabi ben dün 3 tane gömdüm harika iş çıkardığımı düşünüyorum.eğer bu konuda yardım isteyecek arkadaşlar olursa buraya yazsın nasıl gömüleceğini anlatırım.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
divx i vcd yapma, divx i vcd yapmak, divx i vcd ye çevirme, divx i vcd ye çevirmek, divx to vcd, divx vcd, divx vcd yapma, divx vcd yapmak, divx vcd ye çevirme, vcd to divx,
Divx Filmlerimizi VCD Yapalım [Resimli Anlatım] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
DivX for Windows with DivX Player 6.5 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 15-07-2007 01:38
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:55Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10741711 saniyede (59.66% PHP - 40.34% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR