Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-06-2006   #6 (mesaj-linki)
arsat65

Cvp: Sanal Radyo Nasıl Kurulur?

arkadaşlar modeminizin paylaşıma açık olduğundan emin olmalısınız yoksa radyo çalışmaz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-08-2006   #7 (mesaj-linki)
Harabe-Gönlüm
İnternette Online Radyo Kurabilmek ... Resimli Anlatım !...

İşte sizlere sorunsuz bir şekilde internetten canlı yayının nasıl yapılacağını anlatmaya çalışacağım.
Radyo yayınını için winamp ve buna ek olarak 2 eklentiyi indirmemiz gerekiyor.Bu adreleri sizlere veriyorum.
1) http://www.winamp.com/player/free.php bu adresten winamp5.04 ı indireceğiz.Burdan FuLL veya BUNDLE indirebilirsiniz.
2) http://www.shoutcast.com/downloads/s...utcast-1-8-9-w indows.exe bu adresten Nullsoft SHOUTcast Server programını indiryoruz.
3) http://www.shoutcast.com/downloads/s...sp-1-8-2b-wind ows.exe bu adresten de SHOUTcast DSP Plugin ini indireceğizEğer bu programları temin ettiyseniz.Kurma işlemlerini başlayalım.İlk olarak winamp porgramını kuruyoruz.Kurma işlemini anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.winamp kurulduktan sonra şimdi elimzde olan 2 eklentiyi de kuruyoruz.Sırasıyla shoutcast-dsp-1-8-2b-windows.exe olanını daha sonra da shoutcast-1-8-9-windows.exe dosyasını kuruyoruz.Kurma işlemlerini tamamladıktan sonra kısa bir ayar çekmemiz gerekiyor.Bunları size resimlerle göstereyim.

Eski 05-11-2006   #8 (mesaj-linki)
Dj_DaMaR

merhaba arkadaslar shell hesabım var aktif durumda bu söylediklerinizi hepsini yapıyorum ancak pico sc_serv.conf yazdığım zaman
Alıntı:
[root@host shoutcast-1-9-4-linux-glibc6]# pico sc_serv
-bash: pico: command not found
seklinde birşey çıkıyor yani sizin söyledikleriniz cıkmıyor
Ne Yapmalıyım??? Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Eski 06-01-2007   #9 (mesaj-linki)
djmizrap

selam arkadaslar aciklamalariniz icin tskler bende sizin gibi yazanlari yaptim taaki shell service bulmaya gelinceye kadar hic i yerde bulamiyorum bana yardimci olursaniz sevirim )
Eski 26-04-2007   #10 (mesaj-linki)
cnsz

arkadaşlar internette yayın yapan bir radyoyu kendi wep sitemde nasıl yayınlayabilirim bunun hazır kodları varmı?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
internet radyosu kur, internet radyosu kurma, internet radyosu kurmak, internette radyo kurmak, internetten radyo nasıl kurulur, online radyo kurmak, radyo nasıl kurulur, radyo sitesi kur, sanal radyo kurma, sanal radyo nasıl kurulur,
Sanal Radyo Nasıl Kurulur? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN nasıl kurulur? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 1 Hafta Önce 00:34
Sanal Anten - İnternet üzerinden TV izleyin Radyo dinleyin Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 9 06-10-2008 01:04
Güler Duman - Gerçek Aşıklara Divan Kurulur Last AirBender Türkçe Şarkı Sözleri 0 22-05-2008 11:05
Radyo Astronomi ThinkerBeLL Uzay Bilimleri 0 23-12-2007 23:13
Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında ThinkerBeLL X-Sözlük 0 18-12-2007 17:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:57Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13471103 saniyede (59.88% PHP - 40.12% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz