Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Japon Dili ve Edebiyatı
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-10-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Japonya ve Japonca Hakkında Bütün Sorularınız

ben bi soru sorabilirmiyim belki biraz garip kaçıcak

japonların türkler hakkında-ki düşüncelerini merak ediyorum daha dogrusu onlar türkleri tanıyıp bi sempati duyuyorlarmı? mesela biz bazılarımız tam bir japon hastasıyız şahsen ben evlenicegim erkegin japon olmasını isterim onlardada böle bi durum varmı

(anlatıcam derdimi diye 10 çeşit soru sordum artık kusura bakmazsın )
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-10-2007   #7 (mesaj-linki)
na3o8ko2

aslinda çok karşılaştığımız bir soru benim annem türk olduğuı için tabikide türklere karşı bir sempatim var. ama her japon un düşüncesi farklıdır. çoğu japon türkleri sever hatta bir arkadaşım var adı kazuo karısının bir turk olmasini istiyor.
yani düşüncelerin çoğu değişiyor bazılarıda türkleri seviyor ama eşlerini bir türk olmasını istemeyenlerde var. ama isteyenlerde var yani değişken bişi.
seni reita ya vercem ben hem başka birini bulma tılsım^^
Eski 22-10-2007   #8 (mesaj-linki)

mesela ben turkleri cok seviyorum ama esimin turk olmasini istemem.
japon erkekleri hep daha tatli geliyorlar dudaklari,burunlari falan^^ örnek: ruki!!^^
naoko-chan beide ruki ye verir misin??
Eski 23-10-2007   #9 (mesaj-linki)
na3o8ko2

bak sekil a örnek erika.
veririm erika yeterki kafama vurmayı kes
Eski 01-11-2007   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
na3o8ko2 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aslinda çok karşılaştığımız bir soru benim annem türk olduğuı için tabikide türklere karşı bir sempatim var. ama her japon un düşüncesi farklıdır. çoğu japon türkleri sever hatta bir arkadaşım var adı kazuo karısının bir turk olmasini istiyor.
yani düşüncelerin çoğu değişiyor bazılarıda türkleri seviyor ama eşlerini bir türk olmasını istemeyenlerde var. ama isteyenlerde var yani değişken bişi.
seni reita ya vercem ben hem başka birini bulma tılsım^^
teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
japon erkekleri çok tatlı, japonlar en cok neyi sever, japonlar neden türkleri seviyor, japonlar neyi sever, japonlar türkler, japonların türkler hakkındaki düşünceleri, japonların türklere karşı düşünceleri, türkler .... seviyor, türkler japonları neden sever, türkler ve japonlar,
Japonya ve Japonca Hakkında Bütün Sorularınız Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Japonya ve Japonya Tarihi kompetankedi Ülkeler ve Tarihleri 3 1 Hafta Önce 15:55
Japonya Hakkında NeutralizeR Japon Dili ve Edebiyatı 16 18-09-2008 04:10
JWPce / Japonca-İngilizce / İngilizce-Japonca Sözlük / Kelime İşlemci NeutralizeR Japon Dili ve Edebiyatı 17 22-08-2008 20:29
Japonya Türkleri ThinkerBeLL Japon Dili ve Edebiyatı 6 13-08-2008 16:23
Japonya Geleneksel Sporları pasaklikedi Japon Dili ve Edebiyatı 26 14-07-2008 17:25
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:30Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12406111 saniyede (57.55% PHP - 42.45% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz