Arama

Vücut şekline göre Jean

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 3.064 Cevap: 2
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
13 Kasım 2008       Mesaj #1
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Vücut şekline göre Jean

Sponsorlu Bağlantılar

İster gece, ister gündüz her mevsim şıklığın ve rahatlığın simgesi olan jeanleri, vücut şeklinize göre seçmelisiniz!


Sezonun veya mevsimin pek önemi yok, jeanler vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Vücut şeklinize göre jean seçmek, “rahat”tan “şık”a geçmek hiç de zor değil. Önemli olan kendinize yakışacak jeani bulmak. İşte size işinizi kolaylaştıracak ipuçları...

Eğer bacaklarınız kısaysa:
“Çizme kesimi” denen stil bacak boyunu daha uzun gösterir. Bacak kısımları fazla geniş olan jeanlerden veya bacakta kesimi olan jeanlerden kaçının.

Poponuz fazla büyük değil ama yuvarlaksa:
Kalçalara doğru inen bir model ve hafif bir “çizme kesimi” istediğiniz etkiyi yakalamanıza fırsat verecektir. Fazla küçük arka ceplerden kesinlikle kaçının.

Eğer kalçalarınız genişse:
“Düşük bel” jeanler basıklaştırıcıdır. Bacak bölümünün dar olduğu modeller en iyi fikirdir. Çünkü siluetinizi uzatarak istenilen etkiyi yakalar. Fazla küçük arka ceplerden, ya da birbirinden fazla ayrık ceplerden kesinlikle kaçının. Çünkü geniş baseni vurgularlar.

Vücudunuz kıvrımsız ise:
Detaylı (desenli, işlemeli) veya büyük arka cepler ve “çizme kesimi” bir stildeki jean, probleminizi çözecektir. Fazla dar jeanlerden kaçının.

TAMAMLAYAN KIYAFETLER

“Rahat”tan “şık”a nasıl geçilir?
Bir gömlek, bir fular, topuklu bir çizme, çizmenize uyumlu bir çanta ve biraz da makyajla görünümünüz hemen şık bir havaya bürünecektir. Şık ve sofistike takılarda “şık”a geçişte en büyük yardımcınız olacaktır.

Dans etmeye çıkacaksanız:
Üstü işli, payetli veya taşlı bir büstiyer veya serinden korkuyorsanız, aynı tarzda kısa bir gömlek ve renkli topuksuz ayakkabılar ideal olacaktır.

İş görüşmesine gidecekseniz:
Jean’inizi beyaz bir gömlek ve süveter ile tamamlayabilirsiniz.


HÜRRİYET

Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:38 Sebep: sayfa düzeni.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
21 Haziran 2009       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
KENDİ KOTUNU KENDİN YIRT

Sponsorlu Bağlantılar
Bir zamanlar çok moda olan yırtık kotlar yine çok moda. Özellikle marka olan kotlar oldukça pahalı. Evdeki kotlarından bazılarını kendin yırtarak hem modayı takip edebilir, hem de tasarruf edebilirsin


İşte sana gerekenler
*Bir kot
*Makas
*Zımpara kağıdı
*Çamaşır suyu
Hata yapmaktan korkuyorsan önce nereleri keseceğini kalemle işaretlemende fayda var.

* Pantolonun diz ve bacakların üst kısmını zımparala, kumaşın ters yönüne doğru da bu işlemi yap, sonuçtan memnun kalıncaya kadar işlemi tekrarla. Bir süre sonra kumaş incelmeye ve delinmeye başlayacaktır. İstediğin boyutta bir delik açılıncaya kadar devam et. Eğer kotunun sadece eskimiş bir görünüm almasını istiyorsan delinmesini beklemeden bu şekilde de kullanabilirsin.
* Zımpara kağıdı yerine, makas ya da kağıt açacağı ile (Hatta kalın bir iğne de olabilir), kotun dilediğin yerinden iplikler çıkartabilir ve delikleri bu yöntemle açabilirsin. Çıkan beyaz iplikleri kesme, bunlar kot yıkandıkça kendiliğinden şekil alacak ve düşecektir.
* Kotu makasla doğrudan kesmeye kalkma. Ama sert bir darbe almış görünümü vermek için makas ya da delici bir alet ile kotunda büyük bir delik açabilirsin (Yırtık değil).
* Kotun farklı bölgelerinde irili ufaklı yapacağın değişikliklerden sonra, gözüne hoş geldiği noktada işlemi bırak. Yoksa kot giyilmez bir hal alabilir. Deliklerin, yırtıkların ve aşınmaların toplam sayısı en fazla 7-8 adet olmalıdır.
* Eskimiş bir görünüm vermek için bu işlemleri tamamladıktan sonra az miktarda çamaşır suyu katılmış bir kova suyun içinde kotunu bir süre beklet. Kotu sadece çamaşır suyu bulunan bir kovaya koyma az miktarda çamaşır suyu bulunan su dolu bir kovaya koy. Aksi taktirde o kotu atmak zorunda kalırsın.

Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 13:41 Sebep: sayfa düzeni.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
21 Haziran 2009       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
DVB" jeanler İstanbul'da

Tasarımlarını dünyaca ünlü futbolcu David Backham'ın eşi Victoria'nın yaptığı DVB marka Jeanler İstanbul'da.

Naked , Suadiye ve İstinye Park mağazalarında müşterilerine özenle seçilmiş bir denim yelpazesi sunuyor. Naked’in zengin denim ürün gamında Victoria Beckham’ın markası DVB de yer alıyor.

Fark edilmek için tasarlanmış, seksi ve kışkırtıcı bir denim markası olan DVB, markanın kurucusu Victoria Backham gibi dikkat çekmeyi ve skinny giyinmeyi sevenlere hitap ediyor. Jean’lerin arka cebinde yıldız amblemini kullanan markanın kurucusu Victoria Backham marka ile ilgili şöyle diyor:

“Kendimi bildim bileli jean’i çok severim. Benim kriterlerime göre mükemmel jean bulmak için de çok uğraştım. Kendi aradığım tüm özelliklere de markam için yarattığım koleksiyonda yer verdim. Bunlar; kaliteli kumaş, şık ve terzi dikimi gibi özel dikiş, oturduğunuzda dizde yada belde potluk bırakmaması. Kadınların bu jean’i giydiğinde mükemmel hissetmelerini istiyorum. Farklı stiller ve yıkamalarda DVB jean’lerin vazgeçilmez olacağına inanıyorum…”
Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 13:42 Sebep: sayfa düzeni.

Benzer Konular

16 Haziran 2017 / _Yağmur_ Spor
30 Kasım 2008 / karayel Astroloji/Fallar
31 Temmuz 2014 / _AERYU_ Astroloji/Fallar