Arama

Abiye Modelleri - Sayfa 2

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 291.701 Cevap: 14
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
16 Ekim 2012       Mesaj #11
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Sonbahar/Kış Düğünlerinin Abiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar
2012-2013 sonbahar/kış sezonunda katılacağınız, düğün, davet organizasyonları için kıyafet seçerken sezonun trendlerini göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. İşte size yardımcı olacak sezonun abiye elbise trendleri!

chanel1

Pastel renklerden hoşlananlar, Chanel’in tasarımlarına bakmanızı öneririz. Özellikle sezonun en gözde abiye elbise renkleri; pembe, kayısı, beyaz ve açık gri tonları…

giambattista valli

Giambattista Valli’nin fırfırlı elbise modelleri, bu sezon abiye elbiselerde, fırfırların ön planda olacağının sinyallerini veriyor.

giorgio armani privC3A9

Giorgio Armani Privé koleksiyonunun pırıltılı işlemelerle ve metalik tonlarla tasarladığı oldukça ihtişamlı abiyelerle ortaya adeta bir tablo çıkıyor.

elie saab

Elie Saab’ın ince detaylarla zenginleştirdiği şifon abiye elbise modelleriyse elbette abiye kıyafet denildiği zaman akla ilk gelen modellerden.

georges hobeika

İşte sezonun son trendi; çiçek motifleri ve desenleri. Georges Hobeika’nın çiçek motifli elbiseleri, çiçeğin zarafetini abiye kıyafetlerle buluşturuyor.

Sen sadece aynasin...
sade - avatarı
sade
VIP hazan
26 Kasım 2012       Mesaj #12
sade - avatarı
VIP hazan
resimle

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
26 Kasım 2012       Mesaj #13
sade - avatarı
VIP hazan
nisanliklar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
26 Kasım 2012       Mesaj #14
sade - avatarı
VIP hazan
abiye
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.


talebe - avatarı
talebe
Ziyaretçi
22 Ağustos 2013       Mesaj #15
talebe - avatarı
Ziyaretçi
Payet giymeyi hep isteyip de bir türlü cesaret edemeyenlerden misiniz? Belki de nasıl giymeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte size hayalinizdeki ışıltılı giysileri giymenizi kolaylaştıracak önerilerimiz.

k9mgk867q5s

Günlük kıyafetlerle giymek

Şu sıralar payetleri giymenin en popüler şekli günlük kıyafetlerle kombinlemek. Payetli kıyafetinizi kot gibi günlük parçalarla kombinleyerek hem şık, hem de stil sahibi olabilirsiniz. Üstelik bu görünümle hem gündüz işlerinizi halledebilir, hem de geceye devam edebilirsiniz.
Sade tutmak

Payet giymenin en dikkat edilmesi gereken yanı abartıya kaçmamaktır. Aklınızda kıyafeti düşünmeyi uzattıkça, aşırıya kaçma ihtimaliniz de artar. Sade düşünün, çizgilerinizi belirleyin ve tişört gibi sade parçalarla birlikte kullanın. Parlaklığı göstermek istediğinizde de sade parçalar, her zaman parlak parçayı öne çıkartır ve onun dikkat çekmesine izin verir.

Siyahtan farklı bir renk tercih etmek

İçinde kendimizi rahat hissettiğimiz renkleri seçmemiz son derece normal ama bu sezon, biraz farklı renkleri denemenin zamanı. Parıltılı kıyafetinizi dore, lame, bronz ya da beklenmedik mavi veya yeşil tonlarda seçmenizi kesinlikle öneririz.

Tek parça giyinmek

Parıltı söz konusuysa, bunun sadece tek bir parça parıltılı kıyafet olması çok önemlidir. Birkaç parıltılı kıyafeti asla bir arada giymeyin, yoksa kendinizi bir disko topu gibi hissedersiniz.

Uygun ikiliyi yaratmak

Parlak detaylar daima önde olmalı ve giysinizin diğer parçalarıyla yarışmamalıdırlar. Kıyafetlerinizi seçerken, parıltılı olanın önde olacağı ve diğerinin onun ışıltısını ya da duruşunu bozmayacağı parçaları tercih etmeye dikkat edin.

Aksesuarlarda kullanmak

Eğer hala payetli veya ışıltlı kıyafetler giymek için sizi yeterince cesaretlendiremediysek bunun yerine aksesuarlarınızda parıltılar kullanmanızı öneririz. Bir çift parlak ayakkabı ya da bir çanta kıyafetinize anında hava katacaktır.

Göz alıcı

Göz alıcı ve ultra lüks bir görünüm için ışıltılı kıyafetinizi ipek, dantel ya da kadife gibi ultra lüks detaylarla kombinleyin. Gecenin parlayan yıldızı olacağınızdan emin olun!

Takınızı minimal şekilde kullanmak

Eğer dikkat çekici ve parıltılı bir kıyafet giymeye karar verdiyseniz asla ama asla fazla mücevher kullanmayın. Mümkün oldukça az ve sade takıları seçin.


alıntı

Benzer Konular

22 Mayıs 2012 / neslihanyare Moda
23 Kasım 2007 / The Unique X-Sözlük
7 Mart 2013 / Gülgeceler Taslak Konular
23 Ağustos 2013 / Jumong Hayali Karakterler