Arama

2011 - 2012 Gelin Saçı Modelleri - Sayfa 2

Güncelleme: 8 Ağustos 2012 Gösterim: 21.667 Cevap: 13
askımina - avatarı
askımina
Ziyaretçi
2 Temmuz 2012       Mesaj #11
askımina - avatarı
Ziyaretçi
Duvak seçiminizde size yardımcı olacak

Sponsorlu Bağlantılar
1. Duvağınızı yüz şeklinize göre seçmeyi unutmayın.


2. Duvağınız gelinliğinizi tamamlamalı ve onunla yarışmamalı. Süslü bir gelinliğiniz varsa sade bir duvağa yönelin. İkisi de çok süslü olursa boğucu olacak ve özelliklerini kaybedeeceklerdir.


3. Duvağınız a karar verirken gelinliğinizin yanınızda olmasına özen gösterin. Sırt dekoltesi veya çok güzel bir işlemesi olan gelinliğinizi uzun bir duvakla kapamak istemeyeceksinizdir.


duvakk

4. Duvak seçerken mutlaka fikrine güvendiğiniz biri yanınızda olsun. Sırf sizi beğensin diye güzel olmayan bir modele de yakıştı diyen biri son ihtiyacınız olan şey olacaktır.

5. Seçim yaparken bu model bana kesin yakışmaz gibi peşin hükümler vermeyin, hiç ummadığınız bir model gelinliğinizle de birleşince mükemmel duvak haline gelebilir bir çok deneme yapmalısınız.


6. Saç stiliniz de duvak seçiminizde önemli bir rol oynamaktadırr. Duvağınızı seçmeden önce saç şeklinize karar vermiş olmanız çok önemli. Kısa ve havalı saçlarınız varsa uzun duvak o havayı söndürebilir ama kuş kafesi bir duvakla harika bir görüntü yakalayabilirsiniz.Önce Saç modelinizi sonra duvağınızı seçmenizi tavsiye ediyoruz.


duvakk1

7. Duvak seçiminizde boyunuz bile rol oynamaktadır. Eğer küçük bir tipseniz uzun duvaklardan uzak durmanızda büyük fayda var aksi takdirde yürüyen çadır gibi görünebilirsiniz.


8. Gelinliğinizin ve duvağınızın aynı renkte olmasına dikkat edin. Hafif bir ton farkı bile şıklığınıza gölge düşürür.


9. En önemlisi de şu ki duvak içinde rahat etmeniz gereken bir aksesuar. Eğer elinize kolunuza dolanıyor ve sizi bir şekilde rahatsız ediyorsa hiç takmamayı bile düşünebilirsiniz. Bu sizin en güzel gününüz ve bu günde mutlu ve rahat olmak en büyük hakkınıdır.


duvakk3

Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:47 Sebep: Sayfa düzeni.
kosovalı hulya - avatarı
kosovalı hulya
VIP VIP Üye
12 Temmuz 2012       Mesaj #12
kosovalı hulya - avatarı
VIP VIP Üye
2012 gelin saci modelleri 3

Sponsorlu Bağlantılar
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
25 Temmuz 2012       Mesaj #13
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
duvakla gelen gizemli romantizm6 450x272

Çıkarmayı Hiç İstemeyeceğiniz Duvaklar
Gelinliğin diğer bütün unsurları sadeleşirken, duvaklar dantel işlemeleri ve baskın görünümleri ile ön plana çıkıyor.
Kimi gelinler duvaklarının gelin saçı süslemelerinin bir parçası olacak kadar değişik şekillerde kullanırken, kim gelinler de taşlı ve boncuklu tokaların yardımıyla duvakların etkisini daha da güçlü hale getirmeyi hedefliyor.
Her durumda duvak, her şeyiyle sade olan gelinliğin en en güçlü aksesuarı haline geliyor.
Bu gösterişli duvaklar, alçakgönüllü bir şekilde topuz yapılmış gelin saçlarına çok çeşitli şekillerde sarılabildiği gibi, gelinin duru bir makyajla güzelleşmiş yüzünü örtmek için de kullanılabiliyor.
Düğün gününüz gelip çattığında ise duvağınızla bol bol fotoğraf çektirmeyi unutmayın. Çünkü düğünün bir noktasında pratik sebeplerden ötürü duvağınızı çıkartmak, görünümünüzün o en iddialı aksesuarını bırakmak durumunda kalacaksınız.
O ana kadar duvağınızın ve onun size kattığı gizemli romantizmin tadını çıkarın.

duvakla gelen gizemli romantizm 450x300

duvakla gelen gizemli romantizm4 450x412

duvakla gelen gizemli romantizm2

duvakla gelen gizemli romantizm5

Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
8 Ağustos 2012       Mesaj #14
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
gelin saC3A7 modelleri 20121 450x166

En Güzel Gelin Saçı Modelleri

Havanın güzel, organizasyon ve mekanın sorunsuz olmasını isteyen, herkesin beğenerek söz ettiği bir düğün hedefleyen gelin adayları için bireysel hazırlıklarında en önemli aşamalardan biri ise “gelin başı” yani saçları…
Her gelin yıllar içinde gelin olarak ulaşmak istediği bir görüntü zihninde oluşuyor ve gelin adayları bu fikirle kuaföre gidiyor. Bu nedenle gelin adaylarını dinlemek çok önemli. Gelin adayının istediği görüntüyü tam olarak öğrendikten sonra düğünün yapılacağı yer, mekanın özellikleri, gelinliğin modeli ve rengi, damat adayının boyu gibi pek çok kriteri değerlendirerek, uygun bir saç modeli belirleniyor. Gelin adayı ile kararlaştırılan saç modeli mutlaka önceden bir veya iki kere denenirse aksilik ihtimali ortadan kalkıyor.
Eğer gelin uzun boyluysa ve damatla arasında boy farkı çok azsa, saçta boyu yükseltecek modeller önerilmiyor. Topuz bile olsa aşağıda kalan uygulamalar gerçekleştiriliyor. Düğünden 15 gün önce saçın mutlaka bakıma alınması, boya yapılacaksa boya uygulamasının gerçekleştirilmesi gerekiyor. Tek renk ve koyu renk yerine, daha yumuşak tonlar ve özellikle gölge, ışıltı taşıyan saçlar tavsiye ediliyor. Arada ton farkı olan saçlar, ışıkla birlikte çok daha güzel bir görüntü oluşturuyor.
Gelin adayının yüz hatları çok sertse, sıkı bir topuz asla önerilmiyor. Genellikle evlilik kararı düğünden çok önce alındığı için gelin adaylarının çoğunlukla uzun saçlı oluyor ancak orta uzunluktaki saçlarda istenirse postiş ile boyu uzatılabilir.
Gelin adayı kısa saçlı ise ve böyle gelin olmak istiyorsa, maşalı ve wag’lı, ıslak görüntülü uygulamalar yapılabiliyor.



gelin saC3A7 modelleri 7 414x600

gelin saC3A7 modelleri 400x600

gelin saC3A7 modelleri 4 399x600

gelin saC3A7 modelleri 3 450x336

gelin saC3A7 modelleri 5 450x320

gelin saC3A7 modelleri 6 450x303

gelin saC3A7 modelleri 8 450x312

gelin saC3A7 modelleri 9 450x335

Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:47
Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

5 Haziran 2011 / blackaid Taslak Konular
29 Kasım 2011 / _Yağmur_ Taslak Konular
22 Şubat 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular
1 Ekim 2011 / neslihanyare Taslak Konular