| | #241 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kadınların Vazgeçilmezi Takılar![]() | |
|
| | #242 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kadınların Vazgeçilmezi Takılar
Sevgili dostum kadınlarımızı aşşagılamadan ne kadar güzel takı resimleri koymuşsun bir Türk insanı olarak'ta seni tebrik ederim Kurtuluş savaşında Mehmetciklerimize yardım eden ve bu uğurda bir çok kadınımızı kaybettik ama siz asil evlatları daha varmış demekki seni kendi adıma ve Asil Türk kadınları adına bir kez daha kutluyorum ellerine saglık çok güzel yaşamanı diliyorum saygı ve hürmetlerimle Panter35
| |
|
| | #243 (mesaj-linki) | |
Kadınlardın kendileride vazgeçilmez Zaten Teşekkürler.
| |
|
| | #244 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
| |
|
| | #245 (mesaj-linki) | |
|
| | #246 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kadınların Vazgeçilmezi Takılar![]() ![]() Son Düzenleyen glayor; 29-10-2006 @ 22:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #247 (mesaj-linki) | |
|
| | #248 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kadınların Vazgeçilmezi Takılar | |
|
| | #249 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kadınların Vazgeçilmezi Takılar![]() ![]() Son Düzenleyen glayor; 31-10-2006 @ 12:47. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #250 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kadınların Vazgeçilmezi Takılar![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Kadınların Vazgeçilmezi Takılar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cumhuriyetten önce ve sonra kadınların okur yazarlık oranı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 39 | 1 Gün Önce 20:42 |
| Kadınların Cazip Bulduğu Erkek Meslekleri | HerHangiBiri | Erkekçe | 3 | 18-05-2009 20:59 |
| Ramazan Ayının Vazgeçilmezi Nedir? | The Unique | Anketler | 27 | 29-01-2009 10:24 |
| Kadınların Alış Veriş Tutkusu | PembeSeker | Kadınca | 0 | 28-10-2008 09:52 |
| Erkek ve Kadınların Elyazıları Farklı mıdır? | SysteM | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 20-10-2008 04:30 |