| | #521 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Asla Bitmeyen Konu... I. Yalnız: Kendimi dinlemekten sıkıldım. Biri olsaydı yanımda şimdi. İki kişi sussaydık. Ağırlık alışverişi yapıp hafifleseydik. Yalnız: Aynaya bakmaktan yoruldum. Sınırlarımı kaybettim. Genişliğimde bozulmak üzereyim. “Öteki” nerede? Kendimi ötekinin nezdinde tekrar gözden geçirmeye ihtiyacım var… Bu sınırsızlık beni çıldırtabilir. Yalnız: Dışarı çıkıp bir iki sergi gezsem… Uff sıkıldım yalnız dolaşmaktan… Gördüklerimi paylaşacak “öteki” lazım. Fotoğraf makinesı onun yerini tutar mı? Muhtemelen. Yani. Bir gün fotoğraf makinesi tüm ötekilerin yerini tutarsa… Bu korkutucu olmaz mı? Yalnız: Telefonum çalıyor. Bakmayacağım. Yalnız: Sus. Yalnız: Fotoğraf makinesi. II. Birlikte: Kendi alanımı istiyorum. Geniş çayırlarda koşmak gibi. Varlığının hacmi genişlerken. İçim daralıyor. Ah bir kendi kendime kalabilsem. Git artık. Birlikte: Sürekli soruyorsun. Açıklama yapmayı sevmem ki ben. Etki-tepki-etki-tepki…Mecburiyet pzikozu…Karşındakine onun var olduğunu sürekli hatırlatma yükümlülüğü…Konuşma. Bakma bana. Bir şey bekleyip durma. Git artık. Birlikte: Ne? Karnın mı acıktı ! Sergiden sıkıldın mı! Ayaklarına kara sular mı indi. Git o zaman. Ben kalıyorum. Birlikte çıkılan yola birlikte devam etme zorunluluğu yok. Ne? Git dedim diye alındın mı! Senin alınganlığının sorumlusu değilim. Git hadi. Tek başına. Birlikte: Telefonun çalıyor. Baksana. Birlikte: Konuş Yalnız: Fotoğraf makinesi. Şimdi Gitme Zamanı .. |
|
| | #522 (mesaj-linki) |
Cvp: Asla Bitmeyen Konu...
ANLAMADIM AMA KONUYU Bİ SORU SORAYIM; BİZ TÜRKLER NEDEN HAMAMBÖCEĞİ YEMİYORUZ????? ![]() ![]() ![]() ![]() (ÇOK ZEKİCE Bİ SORU OLDUĞUNUN FARKINDAYIM ![]() )
| |
|
| | #523 (mesaj-linki) |
Cvp: Asla Bitmeyen Konu... İçimdeki boşluğa el sürmeyeceksin Artık benden bir iz bile görmeyeceksin Öylesine uzağım ki erişemeyeceksin Artık benim nefretim bile değilsin..! | |
|
| | #524 (mesaj-linki) |
Cvp: Asla Bitmeyen Konu... Kariyer Testi... Bir Amerikan kariyer testi..Basit ama uygulanan ve doğruluğu kanıtlanmış etkili bir test... bir tanesini secin bakalim. Soru su; "Kedinin biri agaca cikmis ve inmek bilmiyor... Kediyi o agactan indirmek icin ne yaparsiniz?. .. " Burada düsünün ve cevabiniza göre kariyer analizinizi asagida bulun... 1-Agaca tirmanirsiniz; 2-Agaca merdiven dayayip tirmanirsiniz; 3-"Gel pisi pisi" diye bagirirsiniz; 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirirsiniz; 5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri ararsiniz; CEVAPLAR ASAGIDA 1-Agaca tirmandiysaniz; Cesur ve giriskensiniz. .. Iyi bir satis temsilcisi olursunuz... 2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunuz... Iyi bir halkla iliskiler müdürü olursunuz... 3-"Gel pisi pisi" diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz. .. Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin... 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirdiyseniz; Kendi isinizi kurup cok basarili ve ünlü olabilirsiniz. .. 5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri aradiysaniz; Sorumlulugu baskalarina atmayi iyi beceriyorsunuz. .. Iyi bir üst düzey yönetici olursunuz... | |
|
| | #525 (mesaj-linki) |
Cvp: Asla Bitmeyen Konu... Okulda birinci sinif ögrencileri, bir aile fotografi üzerinde tartisiyorlardi. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degisikti.... Ögrencilerden biri o küçük erkek çocugunun belki de evlat edinilmis olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan Jocelynn Jay adinda küçük bir kiz ögrenci ,birden sesini yükseltti: - Ben evlat edinme konusunda her seyi bilirim , çünkü ben de evlatligim!... Siniftaki bir baska ögrenci sordu: - Madem biliyorsun bize de anlatsana ...Evlat edinilmek ne demektir..? Jocelyn, kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi: - Annenin karninda degil, yüreginde büyümüssün demektir | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| doğruluğu kanitlanmiş fallar, doğruluğu kanıtlanmış fallar, |
Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Neyi Asla Reddetmezsiniz? | ahmetseydi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 3066 | 4 Gün Önce 00:01 |
| Rüzgar - Bitmeyen Geceler | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-08-2008 01:13 |
| Nalan - Bir Daha Asla | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 16:27 |
| Baha - Bitmeyen Çile | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 17:05 |
| Asla - Asla Nedir - Asla Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 23:04 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||