| | #2451 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu
gökyüzünde kaybolmuş sönmüş bir yıldızım ben .. yüreğinden kovulmuş tenhayım ıssızım ben
| |
|
| | #2452 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu nefesini †u† ve yaşa.! mu†Lu oLamasanda.. | |
|
| | #2453 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu Aklımın olmazlarından darmadağın ettim geceyi, Kaçtığım aşka yakalandım sonunda ![]() Bulduğum an yitirdiğim sözcükler gibiyim, Sesimden kaçıyorum ele veriyorum kendimi | |
|
| | #2454 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuOnly You... | |
|
| | #2455 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu“Hüzün kapımı çaldı. Vuruşundan tanıdım. Kim o? demeye kalmadan itip içeri girdi. Kızdım. Nedir bu destursuz geliş? dedim. Kahkahalarla gülmeye başladı. Hakkı da var ya... Kendi çatısı altına izinle gireni de kim görmüş?” | |
|
| | #2456 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuYalnizca "O" duyar sesimi ![]() ![]() Cok uzaklardan ![]() ![]() Baska kimse bilemez, neler düsledigimi ![]() ![]() Neler hissettigimi ![]() ![]() Güzel olan hersey cabuk bitse de, bu bitmesin ![]() ![]() "O" bitmesin ![]() ![]() Hic ![]() ![]() | |
|
| | #2457 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan... Gün geLir acıLar ezberLenir İyiLeşir zamanLa yaran.. | |
|
| | #2458 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuHuyumdur hep ölürüm Nice aşklara bölünürüm Ayımdır hep tutulurum Nice ışıkla korunurum ... Hüzün kovan kuşu gelmiş Gecenin yanağına konuvermiş Ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş... | |
|
| | #2459 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu"Sorular bende,cevaplari sende sakli...Birak kalsin,dedim ya; inan güzel böyle de..." | |
|
| | #2460 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuTam vakti; susturucu takıLmışken yüreğime, haykıramazken, her kurşun içimi parçaLarken, infiLak ederken isyanLarım sensizLiğe, ve akarken gözümden ırmak ırmak, Susma ömrüm!... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ..., asla bitmeyen konu, mavi karanlık, msxlabs, neutralizer |
Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Neyi Asla Reddetmezsiniz? | ahmetseydi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 3303 | 14 Dakika Önce 21:41 |
| Asla - Asla Nedir - Asla Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 1 | 24-08-2009 17:59 |
| Rüzgar - Bitmeyen Geceler | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-08-2008 01:13 |
| Nalan - Bir Daha Asla | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 16:27 |
| Baha - Bitmeyen Çile | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 17:05 |