| | #2471 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu Melekler alsa | |
|
| | #2472 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu Acıya alıştığımı söyleyemem hala; hele, nasır tuttuğunu kalbimin. Unutmayı becerdiğimi de söyleyemem; asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla! İyi ki hatırlıyorum! | |
|
| | #2473 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu RenkLer ya mavi ya pemße ya yeşil di.. oySa $imdi ne yana ßakSam KaranLık ..! | |
|
| | #2474 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuBana sensiz kalmak değil, sensiz günü görmek koyar.. [Piiz-Farkında mısın?] | |
|
| | #2475 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu... к๏гкคгı๓ คşкı๓ıภ şi๔๔єtiภ๔єภ... | |
|
| | #2476 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu:.:.:.:Hêr yêr RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.: | |
|
| | #2477 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuBana en güzel anları yaşatan Kalbime değil ömrüm'e yazılan aşkım İnan değişmez yerin bende;aynı.. | |
|
| | #2478 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuBırak gitsin; Gelirse senindir.. Gelmezse zaten Hiç olmamıştır. | |
|
| | #2479 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen Konu
Aşk Hiç Biter mi?
| |
|
| | #2480 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asla Bitmeyen KonuIf I were a boy I think I could understand Bir erkek olsaydım, sanırım anlayabilirdim How it feels to love a girl Bir kızı sevmenin ne olduğunu I swear I'd be a better man Yemin ederim ki, daha iyi bir adam olurdum I'd listen to her cause I know how it hurts Onu dinlerdim çünkü bilirim ne kadar acı verdiğini When you lose the one you wanted Sevdiğini kaybetmenin.. Cause he's taken you for granted Çünkü o seni hafife almıştır And everything you had got destroyed Ve sahip olduğun herşey yok olmuştur.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ..., asla bitmeyen konu, mavi karanlık, msxlabs, neutralizer |
Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Neyi Asla Reddetmezsiniz? | ahmetseydi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 3302 | 2 Gün Önce 03:39 |
| Asla - Asla Nedir - Asla Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 1 | 24-08-2009 17:59 |
| Rüzgar - Bitmeyen Geceler | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-08-2008 01:13 |
| Nalan - Bir Daha Asla | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 16:27 |
| Baha - Bitmeyen Çile | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 17:05 |